Grundig Televizyon nasıldır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Grundig UHD Smart TV aldım. Pek bindik bir marka değil. Bu yüzden size danışmak istedim. Normalde LG alacaktım ama LG ile aynı özellikte sadece 2CM küçüktü. Ve fiyat farkı 800TL idi bende Grundig aldım. Sizce yanlış mı yaptım? Dandik bir marka mıdır?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grundig ne BEKO'nun ne de Arçelik'in malıdır. Koç holdingin filan da değil. Burada yorum yazanlar çok genç galiba. Gerçeği bilmiyorlar. Grundig Alman malıdır. Yaşım 54. 1970'lerin sonunda ilk TV'miz Grundig idi. Siyah-Beyazdı. 1986 yılında ilk Renkli TV'mizi aldık. O da Grundig idi. 1990'ların içinde bir tane daha renkli TV aldık. O da Grundig. Çünkü markanın kalitesinden memnunduk. Hep Grundig alıyorduk. Sonra ne oldu, nasıl oldu. Bilmiyorum. Grundig Türkiye'den çekildi. Fabrikasını kapattı. Ara verdi. Ama sonra tekrar Türkiye'ye giriş yaptı. Ama fabrika açmadı. Kendisine kendi istediği kalitede TV'ler üretecek bir yatırımcı ararken Koç Holding ile anlaştı. İmal edilen Grundig TV'nin kalite standartlarını Grundig belirledi. İçindeki yazılım Arçelik ve BEKO ile aynı olsa bile kullanılan malzeme Arçelik ve BEKO'dan daha iyi. Çünkü Grundig firması böyle istedi. Bunu şöyle düşünün. Setra otobüsleri tamamen Mercedes fabrikasında üretiliyor. Fakat kalitesi Mercedes'ten daha üstün. Fiyatı da Mercedes'ten daha pahalı. Çünkü üretim kalitesini Setra şirketi belirlemiş. Grundig'te böyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı