GS70 ile GE72 aynı performansı verir mi ?

• Konuyu başlatan M.D.
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.032

M.D.

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben GTX970m'e sahip bir notebook alacağım. Fakat nedense içime bir kuruntu düştü. MSI GS serisi notebooklar çok ince olduğu için performansının GE serisi bilgisayarlarla eş olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda beni aydınlatır mısınız ? GS70 ile GE72 aynı donanıma sahip iken performans açısından farkları olur mu ?

Bir de Vatan Bilgisayar'dan başka MSI satan işyerleri var mı ? Windows ile uğraşmak istemiyorum.

Şimdiden yardımlarınız teşekkür ederim :LOL:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ge72 6QF Apache pro modeli sahibi olarak GS70 modelinin ince yapısından dolayı daha çok ısınacağını tahmin ediyorum.
Performansı çok etkilemez bence.
Bende cihazı Vatan Bilgisayar'dan aldım Windows 10 yüklü modeli vardı.
MSI nereden alınır ? kendi sitesinde gösteriyor.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Yılbaşından önce 5800 liraya düşmüştü aynı ürün. Almadığım için inanılmaz pişmanım :kızgın:

Fiyatında değilim. Performans olarak bir farkları var mı ? GS de herhangi bir düşüklük yaşar mıyım ?

özellikleri aynı görünüyor ama seninde dediğin gibi daha ince olması dahafazla ısınıcağını gösterir,belki ilk zamanlar herhangi bir performans düşüklüğü görmesende 1 kaç yıl sonra tozlandığında ısınma farkları daha fazla olacaktır buda 2 model arasında performans farkını artıracaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı