GSI ROM önerisi

@364809 @250519
Hocalarım bu işler kafamı karıştırıyor açıkçası. Vbmeta dosyasını ben buraya upload etsem siz yapabilir misiniz?

Bizim yapabileceğimiz bir şey yok.
Cihazın vbmeta dosyasını aldıktan sonra fastboot üzerinden fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img komutu ile kurabilirsiniz.

Vbmeta dosyasını ister yukarıda bahsedilen program ile alın isterseniz benim DD ile yedek alma rehberimi kullanın.

Bizim yapabileceğimiz bir şey yok.
Cihazın vbmeta dosyasını aldıktan sonra fastboot üzerinden fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img komutu ile kurabilirsiniz.

Vbmeta dosyasını ister yukarıda bahsedilen program ile alın isterseniz benim DD ile yedek alma rehberimi kullanın.

Önce GSI ROM sonrasında vbmeta değil mi?

A Only olması kötü olmuş. Corvus önerecektim. Bootloop'a düşüyorsa vendor flashlamayı deneyin. %70 ihtimalle çözecektir.

A Only olması kötü olmuş. Corvus önerecektim. Bootloop'a düşüyorsa vendor flashlamayı deneyin. %70 ihtimalle çözecektir.

Vendor'u nasıl flashlayacağız hocam?

1658245350808.png

Stock ROM dosyasının içerisinde bunlar var.

Eki Görüntüle 1456364

Bu şekilde nasıl olur bilmiyorum benim cihazıma sahip bir geliştirici benim için vendor zip dosyası yapmış ben onu flashlıyorum direkt. Vendor dosyasını çıkarıp TWRP'den install image kısmına girerek Vendor'u seçip Vendor image olarak flashlamayı deneyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1456364

Vendor dosyasını PC'de adb klasörüne at. Telefonu fastboot mode de aç.
Daha sonra adb klasöründe shift e basarak sağ tıkla komut istemini burada aç de.
Çıkan ekrana
"fastboot flash vendor vendor.img" yaz.
Enter e bas bekle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı