GSM Operatörü Önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar Türk Telekom kullanıyorum fakat paketler verdigine göre çok pahalı gelmeye basladı 750 dakikadan fazla görüşme vermiyor. Genellikle interneti fazla olan paketleri var, faturalıya geçmek istedim durum yine aynı. 750 dk yine interneti fazla ama daha ucuz 1000 dk ise 65 TL'den baslıyor gerçekten pahalı. Babam 2000 dakikaya 65 TL veriyor ve 25 GB alıyor Vodafone'da. Öneriniz var mı arkadaşlar Turkcell veya Vodafone'da durumlar nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paketlerden asıl beklentiniz nedir? Her yöne dakikası sizin için ne kadar önemli? Veya aylık tüketimleriniz her tür için (dakika, sms, internet) ne kadar? Bunları bilmeden nasıl operatör ve tarife tavsiye edebiliriz? Ve son olarak, en önemli soru: Bütçeniz ne kadar?

Arkadaşlar Türk Telekom kullanıyorum fakat paketler verdigine göre çok pahalı gelmeye basladı 750 dakikadan fazla görüşme vermiyor. Genellikle interneti fazla olan paketleri var, faturalıya geçmek istedim durum yine aynı. 750 dk yine interneti fazla ama daha ucuz 1000 dk ise 65 TL'den baslıyor gerçekten pahalı. Babam 2000 dakikaya 65 TL veriyor ve 25 GB alıyor Vodafone'da. Öneriniz var mı arkadaşlar Turkcell veya Vodafone'da durumlar nasıl?

25 yaş altı iseniz Türk Telekom'a geçip avantajlı paketlerden yararlanabilirsiniz.

Vodafone'da güzel tarifeler var da bizim burada çekmiyor. 55 liraya bir tarifeyi kullanıyorum ve internet bitmiyor. Önce hediyeler sonra geçen aydan kalanlar falan.

Turkcell önerirdim ama 65 TL'ye pahalı diyorsunuz. GNÇ faturalı ile 67 TL'ye 1000 dakika, 10 GB sosyal medya paketi, 15 GB normal internet paketi, TV+ premium kullanıyorum. Tabi 15 ay taahhüt vermek gerekiyor.
Vodafone'da Red tarifeleri var. Onları önerebilirim dakikaları boldur. Özellikle RED10 kullanmıştım. İnterneti fazla dakikası da fazla SMS düşük bir tek.

Bimcell'e bakin hocam. Türk Telekom'la ayni cekim kalitesi daha ucuz paketler var.
Zaten Bimcell TT altyapısı kullanıyor. Yani TT ile aynı. Ben de Bimcell kullanıyorum memnunum. 4GB 750DK 750SMS 23TL. En üst internet paketi 8GB galiba. Ama gidip sorabilirsiniz ekstradan internet paketi de sunuyorlar.

Zaten bimcell TT altyapısı kullanıyor. Yani TT ile aynı. Ben de bimcell kullanıyorum memnunum. 4 GB 750dk 750SMS 23TL. En üst internet paketi 8 GB galiba. Ama gidip sorabilirsiniz ekstradan internet paketi de sunuyorlar.

Hocam konudan alakasız ama, Bimcell'e geçiş süresi ne kadar sürdü? 4 gün oldu hâla hattım aktif olmadı.

Hocam konudan alakasız ama, Bimcell'e geçiş süresi ne kadar sürdü? 4 gün oldu hâla hattım aktif olmadı.
Ben geçen sene veya önceki sene geçmiştim, 2 günde açıldı sanırım. Şu an yoğunluk olabilir. Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz veya gidip sorabilirsiniz Bim'e.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı