GSP300 vs. GSP350 vs. Cloud Alpha vs. Cloud 2

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ilginç Sennheiser'ın kendi sitesinde bile 949 TL her neyse yine de almayı kafama koymuş durumdayım :)

İşte bunlar hep reklam amaclı yaz kampanyaları mesela ben Abra A5 v9.2.2 almıştım sadece 1 ay sonra fiyatında 1000 TL artış olmuştu. :)
1 hafta bekledim ve kargom bugun elime gecti kutuyu actım ve sadece kulaklık standı cıktı :/
Gameekstra'yı aradığımda ise ürünün stokta olmadıgını firmadan direkt adresime gönderileceğini söylediler sanırım bir hafta daha bekleyeceğim :/

İşte bunlar hep reklam amaclı yaz kampanyaları mesela ben Abra A5 v9.2.2 almıştım sadece 1 ay sonra fiyatında 1000 TL artış olmuştu. :)
1 hafta bekledim ve kargom bugun elime gecti kutuyu actım ve sadece kulaklık standı cıktı :/
Gameekstra'yı aradığımda ise ürünün stokta olmadıgını firmadan direkt adresime gönderileceğini söylediler sanırım bir hafta daha bekleyeceğim :/
Saçmalığa bak ben de sipariş ettim GSP350 inşallah böyle bir şey olmaz.

hocam konuyu hortlatıyorum fakat kulaklığı aldınız mı ve memnun musunuz bilgilendirirseniz ben de ona göre bu kulaklığı sipariş verecem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı