GSP300 vs. GSP350 vs. Cloud Alpha vs. Cloud 2

Stereo ses kalitesi olarak en iyisi Cloud Alpha. GSP 300 ise daha iyi mikrofona sahip, mikrofon da sizin için önemliyse GSP 300 alın ses kalitesi olarak çok az bir fark mevcut zaten Sennheiser sizi üzmez.

CS:GO oyuncularının turnuvalarda kulakiçi stereo kulaklıklarla oynadığını düşünürsek 7.1'e çok da gerek olmadığını anlarsınız. Zaten bunu gidip bir profesyonel oyuncuya sorduğunuz zaman "7.1 is absurd, Stereo all the way" gibi şeyler söyleyeceklerdir. Sinema sistemi teknolojisini kulaklığa entegre etmek başlı başına bir saçmalık, savunanların %80'i kaliteli stereo ses duymamış oluyor genelde.

Yorumunuz için cok tesekkür ederim Abra A5 v9.2 kullanıyorum sizce ses kartına ihtiyacım var mı? Ayrıca GSP350 mi alırdınız yoksa, cloud alpha mı? Mikrofondan ziyade ses kalitesi cok önemli FPS oyunlara düşkünüm cünkü. :)
Ben de şu sıralar kulaklık almayı düşünüyorum, Cloud 2'yi tercih edeceğim sanırım.

Cloud 2 ve Cloud Alpha şu an aynı fiyatlarda ve çift o da sistemi aklımı karıstırdı acıkcası. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop kullanıyorsanız GSP 350 veya Cloud 2 öneriyorum. Zira dizüstü bilgisayarlarda ses yongası çok kaliteli olmuyor.

Peki kutu içeriği olarak cloud 2 göz kamaştırıyor ama 7.1 de gsp 350 tokatlıyor sanırım sizce cloud 2 efsanesi mi yoksa gsp350 mi? Ayrıca telefona takacağımı sanmıyorum. Laptopta bassların o boguk havasını da istemem hangisi daha geniş sahneli acaba?

Öncelikle 7.1 isteyip istemediğinizi kararlaştırıp ona göre bir kulaklık listesi oluşturmalısınız. Ayrıca Cloud 2'nin 7.1'i diğerleri zaten kötüyken diğerlerine göre daha da kötü olduğu söyleniyor. 7.1 özelliği için Cloud 2 alınmaz.

Ayrıca belirtmek isterim, bloglarda Sennheiser'da olumsuz yorum görmedim en cok olumsuz yorumu Arctis serisinde gördüm. Sadece Arctis 5 7.1 konusunda Cloud 2'den iyi GSP350 ile kıyaslayan görmedim.
Öncelikle 7.1 isteyip istemediğinizi kararlaştırıp ona göre bir kulaklık listesi oluşturmalısınız. Ayrıca Cloud 2'nin 7.1'i diğerleri zaten kötüyken diğerlerine göre daha da kötü olduğu söyleniyor. 7.1 özelliği için Cloud 2 alınmaz.

@aroundtheoutside'nun dediğine göre Monster ses yongası yeterli değil bu yüzden ses kartına ihtiyacım var. 7.1 için değil de ses kartı için bu ürünlere dönüş yaptım diyelim. :)
Arkadaslar 🙄
Sennheisser GSP350 modelini sipariş ettim gameekstradan 529TL'ye gelince CS:GO ve PUBG severleri aydınlatacak bilgiler paylasacağım, ayrıca bu 7.1 olayını da kendimce acıklamaya calışacağım cunku gercekten merak ettiğim bir konu. Bakalım yorumlar yapan arkadaslar ne kadar haklı :)

Ayrıca belirtmek isterim, bloglarda Sennheiser'da olumsuz yorum görmedim en cok olumsuz yorumu Arctis serisinde gördüm. Sadece Arctis 5 7.1 konusunda Cloud 2'den iyi GSP350 ile kıyaslayan görmedim.

@aroundtheoutside'nun dediğine göre Monster ses yongası yeterli değil bu yüzden ses kartına ihtiyacım var. 7.1 için değil de ses kartı için bu ürünlere dönüş yaptım diyelim. :)
Arkadaslar 🙄
Sennheisser GSP350 modelini sipariş ettim gameekstradan 529TL'ye gelince CS:GO ve PUBG severleri aydınlatacak bilgiler paylasacağım, ayrıca bu 7.1 olayını da kendimce acıklamaya calışacağım cunku gercekten merak ettiğim bir konu. Bakalım yorumlar yapan arkadaslar ne kadar haklı :)

Ben de Gameextra'dan GSP 350 almayı düşünüyorum. Acaba Rainbow Six Siege'de de deneyebilir misiniz? Tabi sizde varsa.

Arkadaslar 🙄
Hocam ben de GSP350 sipariş etmeyi düşünüyorum. Gelince beğendiğin ve beğenmediğin yönlerini yazar mısın? Ve rica etsem mikrofonunun programdan dış ses engelleme özelliğini açıp başarılı olup olmadığını test eder misin?

Hocam ben de GSP350 sipariş etmeyi düşünüyorum. Gelince beğendiğin ve beğenmediğin yönlerini yazar mısın? Ve rica etsem mikrofonunun programdan dış ses engelleme özelliğini açıp başarılı olup olmadığını test eder misin?

Tabiki hocam test ederim bayram dolayısıyla kargo yarına yola cıkacakmış, birkac güne yazmış olurum zaten mikrofon olsun 7.1 olsun bunları hem acık hem kapalı hallerini yazarım :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı