GSX-R 125 vs KTM Duke 125

Taha Arda

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar, 17 yaşındayım, A1 ehliyetim var. Bu iki motor arasında kaldım: KTM Duke şu an 270K bayi fiyatında, motorun görünüşü ve gidişatı gayet güzel ama bayi fiyatı pahalı olduğu için ikinci el temiz bulursam alabilirim. 270K'nın A1 ehliyetle kullanılan bir motora değeceğini düşünmüyorum. GSX-R'a gelecek olursak 230K bayi fiyatı var. Bu ikisi arasında kaldım. Parça problemi yaşar mıyım? Kronik problemi var mı? Aydınlatır mısınız? Racing motor daha önce sürdüm, toplam 5000 km motor tecrübem var. GSX-R ile en ufak yatmada koruma demiri olmadığından parça sıkıntısı olmasından korkuyorum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Başka motor önerileriniz varsa bekliyorum.

Herkese iyi akşamlar, 17 yaşındayım, A1 ehliyetim var. Bu iki motor arasında kaldım: KTM Duke şu an 270k bayi fiyatında, motorun görünüşü ve gidişatı gayet güzel ama bayi fiyatı pahalı olduğu için ikinci el temiz bulursam alabilirim. 270K'nın A1 ehliyetle kullanılan bir motora değeceğini düşünmüyorum. GSX-R'a gelecek olursak 230k bayi fiyatı var. Bu ikisi arasında kaldım. Parça problemi yaşar mıyım? Kronik problemi var mı? Aydınlatır mısınız? Racing motor daha önce sürdüm, toplam 5000 km motor tecrübem var. GSX-R ile en ufak yatmada koruma demiri olmadığından parça sıkıntısı olmasından korkuyorum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Başka motor önerileriniz varsa bekliyorum.

Hocam para var belli bence 18'e kadar bir piyasası iyi kötü bir motor alın 18 de satıp 250 lk sağlam bir motor alın 125 liklere cidden o kadar para verilmez bir zaman sonra kesmeyecek sizi de eğer 125'lik diyorsanız biri naked biri super Sport oturması olsun hassasiyet olsun farkları çok olacak daha çok sizin zevkinize hangisinin daha iyi geldiğine ve kriterlerinize bağlı.

Yapma etme. Bu motorlara bu kadar para verilmez. 2. elden temiz ns125 falan al. Zaten 1 sene kullanacaksın. Daha sonra Honda cbr500r, ninja 500 gibi a2'nin sınırında güzel motorlar alırsın. 1 sene için zaten yetmeyecek hacimde, yetmeyecek motorlara 200 bin üzeri para verme.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı