GT 1030 Bulanık Ekran Sorunu

Yasin Üna1

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Ben yeni bir ekran kartı aldım. Sistemim eski olduğu için GT 1030 tercih ettim. Kısaca sistemim:
  • i3 4170
  • GT 1030
  • 8GB DRR3 1600MHz
Arkadaşlar ekran kartı sıfır. Vatan Computer üzerinden aldım. Ekranım 1366*768p ve VGA olduğu için dönüştürücü almam lazımdı. Ben de Dark'ın kablosu uzun olandan HDMI to VGA almaya karar verdim. Taktım ekran kartına görüntü geldi her şey güzel, hoş fakat bir sorunum var. Ekranda bazı yazılar tırtıklı ve bulanık gibi bu oyunlarda da böyle, film izlerken de böyle, masaüstünde de böyle. Sorun ekran kartında mı? Dönüştürücüden mi? Yoksa monitörden mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 1030'u sıfır almakla çok büyük hata etmişsiniz. Büyük ihtimalle karta 500-600 Tl falan verdiniz. RX 460 OEM falan alsaydınız bari. Dediğin sorun kablodan olabilir. Eskiden ekran kartın var mıydı yoksa dahili İntel HD Graphics kartını mı kullanıyordun?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı