GT 1030 driver güncellemesi sonrası bilgisayar açılmıyor

Batuhan.B

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
SSD 256 GB
Ekran kartı
GT 1030
Anakart
ASUS P7P55 LX
İşlemci
i7 870
Merhaba,

GTX 470 ekran kartım eskidiği için sıfır ASUS GT 1030 ekran kartı aldım. Fakat son sürüm olan driver 472.12'yi yüklediğimde bilgisayar açılırken kapanıyor 3-5 sn sonra tekrar açılıyor ve kurtarma sayfasına geliyor ancak bilgisayarın kendi otomatik güncellediği driver 456.71 sürümünü kullandığımda bilgisayar açılıyor veya güvenli modda açınca açılıyor.

Bundan evvel GTX 470'de de Windows 7'de anca kullanabiliyordum Windows 10 yüklediğim zaman aynı şekilde restart atıyor bilgisayar açılmıyordu. Bilgisayarcılar fırınlayıp verdiğinde Windows 7'de bir süre götürüyor yine eskisi gibi bozuluyordu, ekran kartı alma sebebim buydu.

Ben yeni aldığım ekran kartının son güncel driverda Windows 10'da kullanmak istiyorum maalesef kullanamıyorum sebebi ne olabilir? Acaba kart mı bozuk geldi? Ne yapmam gerekir? Yardım ederseniz çok sevinirim.

BIOS güncelledim, pil söktüm taktım.
Windows 10 2-3 kez yükledim.
Diğer parçalarin hepsi güncel driver.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırdıktan sonra attığım sürücüyü kurun.

Ustadim eve gecince direkt deneyecegim, tesekkur ederim zaman ayirip cevap verdigin icin.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırdıktan sonra attığım sürücüyü kurun.

Hocam dediğin şekilde yaptım fakat DDU ile sildikten sonra pc açılınca windows otomatik eski sürümü yüklüyor o nedenle verdiğin driveri yüklerken eskiyi silip yüklemek durumunda kaldım.

Şuan bilgisayar açıldı fakat deneme amaçlı 2-3 kez restart attığımda yine windows tam açılırken bilgisayar kapanıyor 3-4 sn sonra açılıyor sanki tesadüfen açılmış gibi oldu şuan. Neden olur bu sorun anlamış değilim? Şimdi biraz daha restart atıp deneceğim açılacak mı sonuçları tekrar yazarım. Windowsun otomatik yüklediği 456.71 sürümde hiç böyle olmuyor şaka gibi.
Maalesef acilirken windows baslarken kapaniyor 3-4 sn sonra pc tekrar aciliyor ne yapmaliyim? Kart bozuk olabilir mi? Bozuk olsa otomatik driverda da problem olmaz mi?

Son düzenleme:
Sadece 456.21 sürümü ile kullanabiliyorum, 472.12 veya 512.95 sürümüne geçince bilgisayar maalesef restart atıyor :/
Ekran karti bozuk olabilir mi? Eger boyle bir ihtimal varsa iade etmek isterim?

Son düzenleme:
Üstadım iade etmeyi düşünüyorum yerine, GTX 1050 TI MSI alacağım i7 870 işlemci ile darboğaz problemi yaşar mıyım?
Hocam genel olarak dar boğaz yapmıyor yapsa bile belirli bir seviyede.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

cok tesekkur ederim, sag olun insallah karti iade alir satici firma :)

Ustadim bugun yeni aldigim GTX 1050 Ti’yi denedim, yine ayni sekilde onda da guncel driver 516.40 yukledigimde bilgisayar acilirken otomatik kapaniyor ve tekrar aciliyor sarmala giriyor bunun sebebi ne olabilir? Ne yapmaliyim? Ekran kartindan kaynakli degilmis anladigim kadariyla :/

Acaba windows 10 ile alakali bir sey mi?

Acaba ne yapmaliyim var mi onerisi olan? :/

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı