GT 1030 FX 6300 sistemin oyun performansı nasıldır?

Liste için teşekkürler bunu toplarsam başka hangi oyunları oynatır
Hocam bu işlemci ve ekran kartı ile lol,cs go,valorant gibi oyunlarda 1080p düşük ayarlarda ortalama 110 ile 140 fps arası bir değer alırsınız. Gta 5 1080p dusuk ayarlarda 50+ fps alirsınız. Yeni nesil oyunlardaki performans sonuclarini bilmiyorum malesef. Cunku yeni nesil oyunlar yeni donanımlar için optimize ediliyor

Hocam bu işlemci ve ekran kartı ile LoL, CS:GO, Valorant gibi oyunlarda 1080p düşük ayarlarda ortalama 110 ile 140 FPS arası bir değer alırsınız. GTA 5 1080p dusuk ayarlarda 50+ FPS alirsınız. Yeni nesil oyunlardaki performans sonuclarini bilmiyorum maalesef. Cunku yeni nesil oyunlar yeni donanımlar için optimize ediliyor.

Steam PUBG oynatır mı bilginiz varsa?

Bir de listedeki anakart da işlemci pinlerinde sorun var yazıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam PUBG oynatır mı bilginiz varsa?

Bir de listedeki anakart da işlemci pinlerinde sorun var yazıyor?
Hocam gözümden kaçmış. 100 lira yukarı aşağı oynayarak aynı pin destekli anakart fazlasıyla ilanlarda var. Kusra bakmayın dikkatsizliğim için. Steam pubg hakkında bir bilgim yok. Gerekli optimizasyon ayarları yapılarak. Grafik ayarları da kısılırsa rahatlıkla açacağını dusunuyorum

Hocam gözümden kaçmış. 100 lira yukarı aşağı oynayarak aynı pin destekli anakart fazlasıyla ilanlarda var. Kusra bakmayın dikkatsizliğim için. Steam pubg hakkında bir bilgim yok. Gerekli optimizasyon ayarları yapılarak. Grafik ayarları da kısılırsa rahatlıkla açacağını dusunuyorum
Estağfurullah ilgilendiğiniz için teşekkürler

Bide bu anakartta ram olarak ddr4 diyo ama ramlar DDR3 çok önemlimi

Estağfurullah ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Bir de bu anakartta RAM olarak DDR4 diyor ama RAM'lar DDR3 çok önemlimi.

Hocam hayatta böyle dikkatsizlik yapmam inanın elimde işim vardı o ara size geri donüş yapmaya çalıştım bekletmemek için. Siz FX işlemci deyince DDR3'e gitti aklım. Size revize edecegim listeyi. Kusra bakmayın tekrardan. Bende ilk defa böyle hatalar yapmış oldum yoğunluktan ve yorgunluktan otürü. Şimdi evdeyim. Rahat rahat size düzgün bir sekilde liste hazırlamaya çalışacağım.

Hocam bütçenin 380 TL üstüne çıkıyorum. Pazarlık yaparsan bütçene daha yakın olur. Oyun testlerini de buraya bırakiyorum. Video biraz eski ama aşağı yukarı aynı performansı alırsın. 3380 tl liste PC - Benchmark videosu

Hocam hayatta böyle dikkatsizlik yapmam inanın elimde işim vardı o ara size geri donüş yapmaya çalıştım bekletmemek için. Siz FX işlemci deyince DDR3'e gitti aklım. Size revize edecegim listeyi. Kusra bakmayın tekrardan. Bende ilk defa böyle hatalar yapmış oldum yoğunluktan ve yorgunluktan otürü. Şimdi evdeyim. Rahat rahat size düzgün bir sekilde liste hazırlamaya çalışacağım.

Son düzenleme:

Hocam bütçenin 380 TL üstüne çıkıyorum. Pazarlık yaparsan bütçene daha yakın olur. Oyun testlerini de buraya bırakiyorum. Video biraz eski ama aşağı yukarı aynı performansı alırsın. 3380 tl liste PC - Benchmark videosu
Çok teşekkürler liste için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı