GT 1030 oyun performansi (GTA V, BF1...)

Peki arkadaşlar benim monitörüm 1360x768 G4560 ve 8 GB RAM nasıl bir performans verir sizce? İkinci el almaktansa bunu alsam GTA 5, BF1, ETS2 gibi oyunları hangi ayarlarda oynarım? GTA 5 ultra açar mı?

Rahatlıkla ultra açar. Ancak HD ayarda oynadığınız için ekran kartınız darboğaz yapacaktır. 1-2 sene böyle idare edip Full HD monitör almanız tavsiyemdir.

Neden darboğaz olsun ki işlemci ekran kartını rahatlıkla besleyecek kapasitede.

Bir de soğutma açısından sorun çıkar mı? Gün içinde benim bilgisayar hep açıkta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahatlıkla ultra açar. Ancak HD ayarda oynadığınız için ekran kartınız darboğaz yapacaktır. 1-2 sene böyle idare edip Full HD monitör almanız tavsiyemdir.
Hocam ultra derken tüm ayarların en üst seviye olmasını mı diyorsunuz? Attığım resimlerdeki çözünürlük, detay dokusu vs. gayet yeterliydi. Kartı daha fazla zorlayacak oyunum olsa denerdim. Oyunları indirecek internetim yok. Mobil veri ile saniyede 1-2MB arası indiriyorum. 5 GB üzeri kanser ediyor. GTA V aldığım zaman detaylı test edeceğim.

Hocam ultra derken tüm ayarların en üst seviye olmasını mı diyorsunuz? Attığım resimlerdeki çözünürlük, detay dokusu vs. gayet yeterliydi. Kartı daha fazla zorlayacak oyunum olsa denerdim. Oyunları indirecek internetim yok. Mobil veri ile saniyede 1-2MB arası indiriyorum. 5 GB üzeri kanser ediyor. GTA V aldığım zaman detaylı test edeceğim.
Evet sen bana yardımcı olabilir misin? Detaylı bir şekilde sende kart var herhalde.

İşte bütçe sıkıntılı bende 550W PSU var onda sorun yok da işte 1360x768 çözünürlükte oyunlarda iyi performans verir mi? GTA 5'i ultrada oynamak istiyorum. ETS2, BF1 bunları da birde PUBG açmaz değil mi?

Yeni konu açtım. Oraya bakabilir misin? Kontrol

@Gürhan Gökçe Daha iyisi size nasip olur inşallah. Kart parasını sonuna kadar hakediyor.
Teşekkürler ben de alacağım :)

Neden darboğaz olsun ki işlemci ekran kartını rahatlıkla besleyecek kapasitede.

Bir de soğutma açısından sorun çıkar mı? Gün içinde benim bilgisayar hep açıkta.
Kardeşim yanlış bilgi verme adam ekran kartı darboğaz yapar diyor ve haklı. Ultra ayarda ekran kartı 2GB'ı aşar :)
Soğutma konusunda kötü bir soğutucun varsa ısı artabilir fakat iyi bir soğutucun varsa sıkıntı olmaz. İyi dediğim bir 20-40 TL arası yeterli olur diye düşünüyorum. Sen biraz daha araştırabilirsin istersen.

Oyun oynayacaksan RX 460, RX 560, GTX 950, GTX 1050 altına düşme derim.
Alakası yok. 750 Ti RX 460'a dengi dengine bir kart ve RX 460'dan pahalı bir kart. GT 1030 750 Ti ile kafa kafaya gidebiliyor testlere bakmanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı