GT 1030 sistem toplama

Bütçe
3750-7300
Ben toplama bilgisayar almak istiyorum fakat parça fiyatları pahalı ilk baş kendime 4K bütçe belirledim. Ama normal olarak bütçeyi aştı neyse konuya gelirsek;

Athlon 3000G.
A320M -a Pro.
WD Green SATA SSD.
Frisby fc 9290.
8 GB RAM(marka fark etmez)
Monitör (en fazla 1600 TL monitör arıyorum daha karar vermedim)
GT 1030.
Cougar PSU.

Bu tip bir PC Adobe programlarını Valorant vs. oyun açar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben toplama bilgisayar almak istiyorum fakat parça fiyatları pahalı ilk baş kendime 4K bütçe belirledim. Ama normal olarak bütçeyi aştı neyse konuya gelirsek;

Athlon 3000G.
A320M -a Pro.
WD Green SATA SSD.
Frisby fc 9290.
8 GB RAM(marka fark etmez)
Monitör (en fazla 1600 TL monitör arıyorum daha karar vermedim)
GT 1030.
Cougar PSU.

Bu tip bir PC Adobe programlarını Valorant vs. oyun açar mı?

En fazla nekadar arttırabilirsiniz?

@messinicocugu

Arttıramazsanız güzel gibi. Valorant GTA 5 CS:GO LoL gibi oyunları rahat oynarsınız.

@messinicocugu

Arttıramazsanız güzel gibi. Valorant GTA 5 CS:GO LoL gibi oyunları rahat oynarsınız.
Belki 300 400 TL ve sağolun

@messinicocugu

Ayrıca zaten bunlara bu kadar para da vermeyi pek düşünmüyorum indirimleri felan kovalarım belki

@messinicocugu

Arttıramazsanız güzel gibi. Valorant GTA 5 CS:GO LoL gibi oyunları rah

@messinicocugu

Ayrıca sizinde önerebileceğiniz bir sistem var mı

Son düzenleme:
1030 ile sistem toplayacağına 4650GG al aynı güçte RAM'e OC yaparsan fark bile atarsın:

1030 ile sistem toplayacağına 4650gg al aynı güçte RAM'e OC yaparsan fark bile atarsın:

Bu sistemin tüm markaları güvenilir mi ve toplam fiyat ortalama kaç TL olur bende bakardım ama teker teker bakmak zor oluyor siz sistemi topladığınız için bilirsiniz

Bu sistemin tüm markaları güvenilir mi ve toplam fiyat ortalama kaç TL olur bende bakardım ama teker teker bakmak zor oluyor siz sistemi topladığınız için bilirsiniz

Tüm markalar güvenilir ve iyidir hocam 5700TL tutuyor sistem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı