abidinphoto
Centipat
Daha fazla
Bu sistem monitör hariç 2020 de 6k toplandı 4 senelik artık emeklilik vakti yaklaşıyor.
Ah ulan ah 2020 de almışız ben daha küçücüktüm orta 8 de ne anlarsın PC'den babama alma dedim. Arkadaşı aldırdı sistemi 6 bine. Bir de Power Supply Frisby kafayı yersin. Gittim 100 TL'ye sattım PSU'yu 350 TL'ye adam gibi aldım (satan abiden Allah razı olsun kırmadı beni öğrenciyim diye ölü fiyata verdi vallahi kaliteli 600W PSU) benimki öldü artık Frisby FOEM 400W sistem makvoldu sürekli restler ani kesilmeler kafayı yedim en son yanık kokusu ertisi gün sattım.
Acer Essential EK EK251QE UM.KE1EE.E01 24.5” 1 Ms 100Hz IPS Full HD Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Bu monitörü 2500 TL'ye kendi paramla bu fiyata aldığım aldığım ilk üründü
ve gayet fiyat /performans olduğunu düşünüyorum.
11 sayısal öğrencisiyim pek oyun oynamam amaa oyun yaparım
kardeşim oynasın diye tüm bu emek.
Geçen yıl temizlerken işlemci PIN'i veya RAM slotunun arza sebebi ben oldum
garantide yapıldı. Takarken sorun mu oldu ne oldu bilmiyorum ama 2. RAM slotu takınca görüntü gelmiyor reset atıyor sistem 1 sendir çözüm bulamadım 8 GB RAM olmasına rağmen Windows 11'de sorun yaşamadım. Gelelim maddiyata 2 hafta zorlasam kendimi Max 3 k param birikir elimde kullanmadığım eski PSU var bu ekran karttını da satsam belki 3500 TL falan yaparım.
Abim 3D modeleme yapmak istiyordu;
Ona 4070 Ti Super 16 GB ASUS Z790a GDDR5 sistem.
6000 MHz 16x2 Kingston RAM 120 k ya topladım.
Çalıştığı işle bunu iyi kötü karşıladı. Yakın zamanda sitem bana kalacak.
Eee tabii YKS öğrencisi ve sayısal olan ben oyun oynama gibi bir lüksüm yok maalesef.
3. sınıfa giden kardeşim yaşadı kısaca.
2 seçenek var uğraşma git 4070 Ti Super i714700KF ile keyfine bak. 2. seçenek ise senin giriş seviye sistemine masraf yap; siz ne dersiniz?
Arkadaşlar söyleyin ne yapsam bir yandan 120 klık sistemim var sayılır bu sistem beni uğraştıracak olduğu gibi kasayı 7 8 bine koysam alınır mı sizce? Fena değişl giriş seviye ama ekran kartı değişseler işlemcisi yeterli.
Ah ulan ah 2020 de almışız ben daha küçücüktüm orta 8 de ne anlarsın PC'den babama alma dedim. Arkadaşı aldırdı sistemi 6 bine. Bir de Power Supply Frisby kafayı yersin. Gittim 100 TL'ye sattım PSU'yu 350 TL'ye adam gibi aldım (satan abiden Allah razı olsun kırmadı beni öğrenciyim diye ölü fiyata verdi vallahi kaliteli 600W PSU) benimki öldü artık Frisby FOEM 400W sistem makvoldu sürekli restler ani kesilmeler kafayı yedim en son yanık kokusu ertisi gün sattım.
Acer Essential EK EK251QE UM.KE1EE.E01 24.5” 1 Ms 100Hz IPS Full HD Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Bu monitörü 2500 TL'ye kendi paramla bu fiyata aldığım aldığım ilk üründü
11 sayısal öğrencisiyim pek oyun oynamam amaa oyun yaparım
Geçen yıl temizlerken işlemci PIN'i veya RAM slotunun arza sebebi ben oldum
Abim 3D modeleme yapmak istiyordu;
Ona 4070 Ti Super 16 GB ASUS Z790a GDDR5 sistem.
6000 MHz 16x2 Kingston RAM 120 k ya topladım.
Çalıştığı işle bunu iyi kötü karşıladı. Yakın zamanda sitem bana kalacak.
Eee tabii YKS öğrencisi ve sayısal olan ben oyun oynama gibi bir lüksüm yok maalesef.
3. sınıfa giden kardeşim yaşadı kısaca.
2 seçenek var uğraşma git 4070 Ti Super i714700KF ile keyfine bak. 2. seçenek ise senin giriş seviye sistemine masraf yap; siz ne dersiniz?
Arkadaşlar söyleyin ne yapsam bir yandan 120 klık sistemim var sayılır bu sistem beni uğraştıracak olduğu gibi kasayı 7 8 bine koysam alınır mı sizce? Fena değişl giriş seviye ama ekran kartı değişseler işlemcisi yeterli.
Son düzenleyen: Moderatör: