Bozkurt1907
Hectopat
Daha fazla
Hayır kral yaşamazsın yani tahmin bile etmiyorum çünkü aynı sistem kullanıyorum ve bende CS:GO Valorant oynuyorum. O yüzden öneriyorum sana. Gerisi sana kalmış.Hocam modlu bios ne oluyor ? Benim anakartım 775 pin değil mi ? Xeon kaç pin oluyor ? İnternette herhangi bir parçasına baktım 775 yazıyordu.
Brom Xeon işlemci meselesi biraz karışık geldi ya. Modlu Bios, anakartta ki soketleri sökme filan. YouTube'den baktığımda performans olarak iyi diyorlardı ama ben bu bios işlerini beceremiyorum ? Normal işlemci gibi yapılamıyor mu ? Diyelim ki Intel Q 9400 aldım. Buna modlu bios filan kuruluyor mu ?
Hocam Modlu bios işlerini anlatır mısın ? Modsuz kuramıyor muyum ? Diyelim ki Intel Core 2 Quad Q9400 aldım. Buna da modlu bios kurmak gerekiyor mu ? Ben hiç ama hiç anlamıyorum bios işlerinden. Bilgisayara zarar vermek istemediğim için de girmek istemiyorum.
Kral yani şu an bu ekran kartını alsam bile problem yaşamaz mıyım? CS, ETS2, Rocket League, Don't Starve Togethar gibi oyunları oynuyorum. Bunların arasında problem çıkaran oyun olur mu ?