Raminiz kaç mHz çalışıyor onu diyorsanız görev yönticisinde gözükür ama anakartın ne kadar desteklediğini internetten falan bakarsınız çıkarım bilmiyorumGaliba 16gb 1600 mhz ama anakartım kaç mhz onu bilmiyorum
Raminiz kaç mHz çalışıyor onu diyorsanız görev yönticisinde gözükür ama anakartın ne kadar desteklediğini internetten falan bakarsınız çıkarım bilmiyorumGaliba 16gb 1600 mhz ama anakartım kaç mhz onu bilmiyorum
Max 1333mhzRaminiz kaç mHz çalışıyor onu diyorsanız görev yönticisinde gözükür ama anakartın ne kadar desteklediğini internetten falan bakarsınız çıkarım bilmiyorum
Şuanki ramlar 1066mhz hizinda çalışıyor ama 1333mhz hizina çekebiliyorumAnakartz'ın değil Ramin mhz değeri var
kaç mhz alırsınız derken kaç mhz ram alırsınız demek istedim ben
1333 varsa ve daha ucuz ise onu alırsınız ama yoksa o rami alın günlük ışte az çok birşey yapar birde oyunn performansı iki valorant açar çıkarsınMax 1333mhz
Ram kaç derece?Nereden bakılıyor bende bilmiyorum belki msi afterburnerda vardirŞuanki ramlar 1066mhz hizinda çalışıyor ama 1333mhz hizina çekebiliyorum
Ona göre çekin1333 varsa ve daha ucuz ise onu alırsınız ama yoksa o rami alın günlük ışte az çok birşey yapar birde oyunn performansı iki valorant açar çıkarsın
Ram kaç derece?Nereden bakılıyor bende bilmiyorum belki msi afterburnerda vardir
Aidata64 bak ve cpu z programından anakartını ve diğer donanımlarını görebilirsin1333 varsa ve daha ucuz ise onu alırsınız ama yoksa o rami alın günlük ışte az çok birşey yapar birde oyunn performansı iki valorant açar çıkarsın
Ram kaç derece?Nereden bakılıyor bende bilmiyorum belki msi afterburnerda vardir
Ona göre çekin
Link atar mısınız?Soğutucusu varmı?
Ben sadece Ram Psu Kasa ve harddiskimi bilmiyorum hdd biliyodum unuttum marka hatırlıyorum sadece.Yalnız benim pc e30 dk içinde beyaz ekran oluyor biraz sıkıntılı durumlar açtığım onla ilgili 2 konu var zatenAidata64 bak ve cpu z programından anakartını ve diğer donanımlarını görebilirsin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.