GT 430 Q8300 GTA 5 açar mı?

Benim sistemim açar mı;

R7-240.
AMD A6 6400K.
8 GB RAM DDR3 1600MHz.

Ve şöyle bir detay var %20 GPU kullanımı %100 CPU kulalnımı var en düşük ayarlarda bu darboğaz normal midir? Ayrıca quickcpu da ve görev yöneticisinde sistemim tek çekirdek gözüküyor.
(Ultra'da %40 GPU kullanımı %100 CPU) story mod. İşlemcim çift çekirdek normalde.

Aynı işlemciyle GT730'da oynamıştım. İşlemci kaldırabilir ancak ekran kartı yetersiz olacaktır. 30 FPS'e dahi yaklaşacağını düşünmüyorum.

Core 2 işlemciyse kaldırır. Core 1' SE kaldırır mı emin değilim. Ekran kartı konusunda katılıyorum oyunu açılsa bile giriş ekranını geçemez kasmaktan.

Core 2 işlemciyse kaldırır. Core 1' SE kaldırır mı emin değilim. Ekran kartı konusunda katılıyorum oyunu açılsa bile giriş ekranını geçemez kasmaktan.
2 çekirdekli işlemci oyunu açmaz. O işlemci 4 çekirdekli.
Benim sistemim açar mı;

R7-240.
AMD A6 6400K.
8 GB RAM DDR3 1600MHz.

Ve şöyle bir detay var %20 GPU kullanımı %100 CPU kulalnımı var en düşük ayarlarda bu darboğaz normal midir? Ayrıca quickcpu da ve görev yöneticisinde sistemim tek çekirdek gözüküyor.
(Ultra'da %40 GPU kullanımı %100 CPU) story mod. İşlemcim çift çekirdek normalde.
2 farklı yeni konu açın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı