GT 430 Sistemi PUBG için yükseltme

r.ickale

Decapat
Merhabalar. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, masaüstü bilgisayarımı (PUBG) oyunu için yükseltmeyi düşünüyorum, sistem bilgilerim aşağıda yazıyor. Bu konuda ne yapmalıyım, hangi bilgisayar bileşenini degişmeliyim, ekran kartı mı olmalı bu yoksa yeni bir işlemci mi, ya da kasayı elden çıkarıp yeni bir kasa toplamaya mı başlasam?

İşletim sistemim : i5 3330 CPU 3.GHz 6M ( VGA ) 1155p
RAM : 8 GB 1333 MHz
Ekran kartı : Nvdia Geforce GT 430 DDR3 16X ( 4 GB 128 bit )
PSU: 280W

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı elden çıkarıp yeni bir kasa toplamanızı öneririm. PUBG günümüzün optimizasyon konusundaki en büyük sıkıntılara sahip 1-2 oyunundan biri.

Malasef şu an bu bütçede bir bilgisayar toplamak imkansız, hele PUBG'de stabil 60 FPS için minimum alınması gereken sistem şu şekildedir. Bence biraz daha para biriktirin.
1531576435659.png

Teşekkür ederim. Son olarak, bir şey soracağım, açıkcası konu başlığını açmadan önce, kullanmış oldugum PC'ye, iyi bi 2 GB 256bit ekran kartı alıp ve RAM destegini 12 GB çıkarmayı düşünüyordum. İyi bi performans alabilir miyim veya PUBG için ne kadar yeterli olur?

Hemen sistem önerisi yapmak çok yanlış bir şey. Kaldı ki arkadaşın işlemcisi gayet iyi. Sadece PSU değişikliği ve ekran kartı değişikliği yaparak o bilgisayarı canlandırabilirsiniz. Bütçenizi belirtin ona göre uygun PSU ve ekran kartını önerelim.
Bu arada sadece PUBG oynamak istiyorsanız. GTX 1050-1050TI-1060 testlerine bakınız, hangisi sizi memnun ederse sisteminize onu alırsınız. PSU da bi 600W olursa tadından yenmez.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı