Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar laptopta oynuyorum. Isınıyor diye kasıyor olabilir mi ? Ya da sistemim mi yetmiyor yardımcı olur musunuz ?
Sistem : İşlemci i5 2450m, Ekran kartı geforce gt 525m, ram 8 gb.
Kardeş diz üstü bilgisayar çöpten başaka bir şey değil. Güzel bir kasalı al ferah ferah çalışsın. Diz üstü bilgisayar araştırma için ödev için bana kalırsa. Ablamın bir tane diz üstü bilgisayarı var onla oynamak hiç zevkli değil. Kasalı bilgisayardaki zevk hiç bir yerde yok. Bu arada hem sistemin karşılamıyor hem de ısı sorunu performansı azaltıyor. Yumurta kabını üzerinde oynasan bile ısı sorunu biraz azalır birde bunları dene.
Birde ekran kartın biraz kötü bir kart ondan kasıyor olabilir. Mesela benim bilgisayarım genel olarak iyi ama ekran kartı atı radeon 3000 olunca doğal olarak düşük performans alıyorum.