LOL, CSGO bu tarz oyunları oynamıyorum. Daha çok önerilerinizi Call Of Duty tarzı oyunlardan bekliyorum.LOL, CSGO gibi oyunları oynarsın. Aslında GTA 5 oynayanlarda var ama en düşük ayarlarda.![]()
Düşük ayarlarda oynarsın.LOL, CSGO bu tarz oyunları oynamıyorum. Daha çok önerilerinizi Call Of Duty tarzı oyunlardan bekliyorum.![]()
Sniper Ghost Warrior 2 indirdim rahatlıkla oynuyorum. Ekran kartı çokta kötü değilmişDüşük ayarlarda oynarsın.
İyi oyunlar.Sniper Ghost Warrior 2 indirdim rahatlıkla oynuyorum. Ekran kartı çokta kötü değilmiş![]()
Oyunlara baktım fakat hepsi aşırı kötü grafikli oyunlar. Ekran kartım o kadar kötü değil bence.Steam üzerinden oynadığım ve keyif aldığım bazı oyunları yazıyorum. Bu oyunları sahip olduğun ekran kartı ile rahatlıkla oynayıp fazlasıyla keyif alabilirsin.
-My Summer Car
-Stronghold Crusader
-Rise of Nations
-Sid Meier's Civilization V
-Europa Universalis IV
-Euro Truck 2 (sorun çıkartmaz diye düşünüyorum)
-Castle Crasher (şiddetle tavsiye ederim çok eğlenceli bir oyundur)
Aklıma şimdilik bunlar geldi, oynaması basit ve ağırlıklı strateji oyunu. Call of Duty tarzı oyun soruyorsan eğer Steam üzerinden değil ama Türk yapımı Zula diye bir oyun var. Zamanında biraz oynama fırsatım olmuştu ve açıkçası baya keyif almıştım. İçerisinde 660m olan cihazımla saatlerce oynayabiliyordum bir bakmanı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.