Z Zepylx Zeptopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #1 RAM 4 GB SSD veya HDD modeli 256 GB HDD Ekran kartı Nvidia GT 635M Anakart MS-16GB İşlemci İntel Core i3-3110M Bilgisayarıma ilk defa Valorant indirdim. Sonra mavi ekran aldım sebebinin ne olduğu hakkında hiçbir bilgim yok. Minidump dosyası minidump.rar. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2022
Bilgisayarıma ilk defa Valorant indirdim. Sonra mavi ekran aldım sebebinin ne olduğu hakkında hiçbir bilgim yok. Minidump dosyası minidump.rar.
Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #2 Vanguard'ı kaldırın, oyun kendisi tekrar yüklesin dosyalarda sorun oluşmuş sanırım. Artı 0 Eksi
KS KS Z Zepylx Zeptopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #3 Vastrensien dedi: Vanguard'ı kaldırın, oyun kendisi tekrar yüklesin dosyalarda sorun oluşmuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İyi günler. Artı 0 Eksi
Vastrensien dedi: Vanguard'ı kaldırın, oyun kendisi tekrar yüklesin dosyalarda sorun oluşmuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İyi günler.