GT 710 Tam Performans Çalışmama Sorunu

ismetbal

Hectopat
Nvidia GeForce GT 710 2 GB ekran kartım var, kullanım yüzdesi sürekli bu çeşitte. Artırma yolu yok mu? GPU tam performans almak istiyorum.

nvidia-20190619-144334.png

Çekirdek hızı ve diğer etkenler normal gözüküyor. Isı ile ilgili olsa MHz düşeceğinden sorunun sadece oyun içi olduğunu düşünüyorum.Kullanım miktarı yüksek değil ise oyun içi grafik değerlerini biraz arttırmayı deneyebilirsin.

Oyunda MSI Afterburner ile değerleri paylaşır mısın? Şuan gördüğüm kadarıyla bir oyunda değilsin bu yüzdende ekran kartın kullanılmıyor.
CSGO MESALA CPU %50 60 KULLANIYO EKRAN KARTI %30 BUNU YÜZÜNDEN 30 20 FPS ALIYORUM
Çekirdek hızı ve diğer etkenler normal gözüküyor. Isı ile ilgili olsa MHz düşeceğinden sorunun sadece oyun içi olduğunu düşünüyorum.Kullanım miktarı yüksek değil ise oyun içi grafik değerlerini biraz arttırmayı deneyebilirsin.
DENEDİM MLASEF EN FAZLA %40 KADAR ÇIKTI
Tam olarak anlayamadım sizi. Fotoğrafta değerler normal gösteriyor.
OYUNLARDA GPU KULLANIMI %40 KADAR ÇIKIYOR EN FAZLA BEN NASIL BUNU %100 YAPARIM ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı