2 286525 Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 819 Çözümler 3 22 Haziran 2020 #1 En son sürümünü indirmeye çalışıyorum başka Driver yok, sildim kurulum programı devam edemiyor. Windows sürümüyle uyumlu değildir diyor.
En son sürümünü indirmeye çalışıyorum başka Driver yok, sildim kurulum programı devam edemiyor. Windows sürümüyle uyumlu değildir diyor.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #2 286525 dedi: En son sürümünü indirmeye çalışıyorum başka Driver yok, sildim kurulum programı devam edemiyor. Windows sürümüyle uyumlu değildir diyor. Genişletmek için tıkla... Bende de GT730 var fermi mimarili olduğu için desteği kestiler. En son sürüm 391.35 bunu kurarsanız sorun çözülür.
286525 dedi: En son sürümünü indirmeye çalışıyorum başka Driver yok, sildim kurulum programı devam edemiyor. Windows sürümüyle uyumlu değildir diyor. Genişletmek için tıkla... Bende de GT730 var fermi mimarili olduğu için desteği kestiler. En son sürüm 391.35 bunu kurarsanız sorun çözülür.
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Haziran 2020 #3 286525 dedi: En son sürümünü indirmeye çalışıyorum başka Driver yok, sildim kurulum programı devam edemiyor. Windows sürümüyle uyumlu değildir diyor. Genişletmek için tıkla... Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Bunu dener misiniz?
286525 dedi: En son sürümünü indirmeye çalışıyorum başka Driver yok, sildim kurulum programı devam edemiyor. Windows sürümüyle uyumlu değildir diyor. Genişletmek için tıkla... Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Bunu dener misiniz?
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #4 157134 dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Bunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam boşuna İnternet'i gitmesin. [Çözüm] GT 730 "Uyumlu Grafik Donanımı Bulunamadı" Hatası - Technopat Sosyal. Bana inanmıyorsanız buyurun konu burada.
157134 dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Bunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam boşuna İnternet'i gitmesin. [Çözüm] GT 730 "Uyumlu Grafik Donanımı Bulunamadı" Hatası - Technopat Sosyal. Bana inanmıyorsanız buyurun konu burada.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 22 Haziran 2020 #5 391.35 sürümü deneyin. Bu sürümden sonra desteği kesilmişti.
BİM Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 603 Çözümler 2 22 Haziran 2020 #6 Nvidia GT 730 driver sorunu: - [Çözüm] GT 730 "Uyumlu Grafik Donanımı Bulunamadı" Hatası - Technopat Sosyal - NVIDIA GT 730 driver yüklenemiyor - Technopat Sosyal - Nvdia GeForce GT 730 Güncelleme - Technopat Sosyal - GT 730 Güncellenmiyor - Technopat Sosyal - NVIDIA Gefeorce GT730 4GB DDR3 Uyumlu Donanım Bulunamadı Hatası Nvidia driver desteğini kestiği kartlar: - 2018 Nisan ayı itibariyle Nvidia sürücü güncellemesi almayacak ekran kartları hangileri? - nvidia FERMİ gpu driver desteği kesildi mi ? » Sayfa 1 - 1 - NVIDIA GTX 7 Serisi mobil kartlara sürücü güncelleme desteğini kesti mi? - Technopat Sosyal - Nvidia başta GTX 600M serisi olmak üzere mobil Kepler GPU’larının fişini çekiyor Daha atayım mı? Artık dalga geçiyorsunuz bence bu konuyu açarak. Her gün en az 1 tane görmeden kendime gelemiyorum teşekkürler. Bunları da Deep Web'in 5. katmanından çıkartmadım. Google'ye yazınca çıkıyor.
Nvidia GT 730 driver sorunu: - [Çözüm] GT 730 "Uyumlu Grafik Donanımı Bulunamadı" Hatası - Technopat Sosyal - NVIDIA GT 730 driver yüklenemiyor - Technopat Sosyal - Nvdia GeForce GT 730 Güncelleme - Technopat Sosyal - GT 730 Güncellenmiyor - Technopat Sosyal - NVIDIA Gefeorce GT730 4GB DDR3 Uyumlu Donanım Bulunamadı Hatası Nvidia driver desteğini kestiği kartlar: - 2018 Nisan ayı itibariyle Nvidia sürücü güncellemesi almayacak ekran kartları hangileri? - nvidia FERMİ gpu driver desteği kesildi mi ? » Sayfa 1 - 1 - NVIDIA GTX 7 Serisi mobil kartlara sürücü güncelleme desteğini kesti mi? - Technopat Sosyal - Nvidia başta GTX 600M serisi olmak üzere mobil Kepler GPU’larının fişini çekiyor Daha atayım mı? Artık dalga geçiyorsunuz bence bu konuyu açarak. Her gün en az 1 tane görmeden kendime gelemiyorum teşekkürler. Bunları da Deep Web'in 5. katmanından çıkartmadım. Google'ye yazınca çıkıyor.