Sebep@444666 o kadar değil
Sebep@444666 o kadar değil
Linki atabilirsen çok memnun olurum o dokudan grafikten anlamazTrendyol'da satılan bilgisayarlardan. Aslında oynatır fakat 30 FPS falan olur yüksek ihtimalle. Eğer kardeşin sadece oyunu oynayayım yeter diyorsa redux pack linki atabilirim, öyle daha rahat oynar fakat dokular kötü olacaktır.
Sağol kankam@egeclk oynatır aga ben 4 gb ram gt 730 2gb la oynuyodum
Arkadaşlar merhaba,
Ben oyun oynarken kardeşim sürekli benim bilgisayarımda oynamak istiyor ama her zaman, ben de dolapta duran eski sistemimi çıkarttım fakat kardeşim GTA 5 oynamak istiyor ve eski sistemimde NVIDIA GT730 4 GB Intel i5 3470 ve 16 GB RAM bulunuyor, bu sistem GTA oynatır mı? Ona göre eski bilgisayarımı tekrar kuracağım.
Hocam rusça olduğundan biraz uzun bir süreci var ama emin olun değecek. Ghetto ReduxLinki atabilirsen çok memnun olurum o dokudan grafikten anlamaz![]()
Grafik ayarlarından Ghetto Redux'ı indirin. Bir sorun olursa hemen yazabilirsiniz.
Hocam çok sağol bir dertten kurtardın beni bilgisayarı kurup indireceğim hemenHocam rusça olduğundan biraz uzun bir süreci var ama emin olun değecek. Ghetto Redux
Eki Görüntüle 2268496
Grafik ayarlarından Ghetto Redux'ı indirin. Bir sorun olursa hemen yazabilirsiniz.
Rica ederim hocam her zaman. Hadi kolay gelsin.Hocam çok sağol bir dertten kurtardın beni bilgisayarı kurup indireceğim hemen
Eyvallah sağolasınRica ederim hocam her zaman. Hadi kolay gelsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.