i5-3470 - GT 730 sistem GTA 5'i kaldırır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10
Tamamdır. FurMark atmayacağını vs. söylerse asla ama asla almayın. Emin olun aynı fiyata bir sürü bu karttan bulurum. Hevese kapılıp başka kart bulamayacakmışçasına alma hatasına düşmeyin FurMark atmazsa. Uyarmamın sebebi ise bazı kişiler bu hataya düşüp "kart sağlam, çalışıyor işte" diyerek hataya düşüyor. Bir bakıyorlar kart oyuna girdikten yarım saat sonra kapanmış. Hayırlısı olsun diyelim. Yarın gelişmeleri bildirebilirsiniz.

O fotoğrafta kaç dakika olduğu yazar. Ek bırakamamışsınız hocam.
Hocam video yuklemeyi denedim olmadı teker teker ss aldım gönderdigi videodan, 15 dakika mı bilmiyorum ama işlemin sonlarına doğru video almış bana attı.

Dosya Ekleri

• ekran2.PNG
    ekran2.PNG
    133,8 KB · Görüntüleme: 39
  • ekran1.PNG
    ekran1.PNG
    73,1 KB · Görüntüleme: 35
  • ekran.PNG
    ekran.PNG
    297,2 KB · Görüntüleme: 37
  • ekra.PNG
    ekra.PNG
    230,7 KB · Görüntüleme: 26
  • ekr.PNG
    ekr.PNG
    105,4 KB · Görüntüleme: 38
  • ek.PNG
    ek.PNG
    180,8 KB · Görüntüleme: 40
Hocam video yuklemeyi denedim olmadı teker teker SS aldım gönderdigi videodan, 15 dakika mı bilmiyorum ama işlemin sonlarına doğru video almış bana attı.

Bu adamdan kart alma. 4 dakika olmuş. Okunuyor. 4 dakikada 74 derece veya 76 derece olması çok kötü bir değer. FPS ise olması gerekenden düşük.

Bu adamdan kart alma. 4 dakika olmuş. Okunuyor. 4 dakikada 74 derece veya 76 derece olması çok kötü bir değer. FPS ise olması gerekenden düşük.

Aynı durumu kart alacağım zaman yaşamıştım. Adam 15 dk diye 3,4 dakika yapmış. 78 derece olmuştu. 15 dakikalık istedim. 10. dakikada 100 derece olmuştu.

Aynı durumu kart alacağım zaman yaşamıştım. Adam 15 dk diye 3,4 dakika yapmış. 78 derece olmuştu. 15 dakikalık istedim. 10. dakikada 100 derece olmuştu.

O zaman alacağım kart ta ASUS R7 265 Ti. Aynı karttı.

O zaman alacağım kart ta ASUS R7 265 Ti. Aynı karttı.
Para gitti her şey tamam, iptal rica etmeli miyim? çok zorluk çıkarır mı bu ısınma durumu bana.

Para gitti her şey tamam, iptal rica etmeli miyim? Çok zorluk çıkarır mı bu ısınma durumu bana.

Keşke hemen almasaydınız. Kartı kullanırsınız fakat macununu değiştirin. Macun değiştirmeden kullanmayın. Isınmanın ne gibi sorunlar doğurabileceğine gelirsek. MOSFET arızası doğurabilir, düşük FPS alırsınız, kartı gün içinde uzun vadeli olarak fazla kullanmanız kartta sorunlara yol açabilir, bilgisayar açıldıktan bir süre sonra kendi kendine kapanabilir, ağır oyunlarda kapanma sorunu yaşayabilirsiniz. Kartın iadesine gelecek olursam. İade edeceğini sanmıyorum fakat deneyebilirsiniz. Eğer ki şanslı iseniz macun değişiminden sonra dereceler normale dönebilir. Umalım ki böyle olsun.

Keşke hemen almasaydınız. Kartı kullanırsınız fakat macununu değiştirin. Macun değiştirmeden kullanmayın. Isınmanın ne gibi sorunlar doğurabileceğine gelirsek. MOSFET arızası doğurabilir, düşük FPS alırsınız, kartı gün içinde uzun vadeli olarak fazla kullanmanız kartta sorunlara yol açabilir, bilgisayar açıldıktan bir süre sonra kendi kendine kapanabilir, ağır oyunlarda kapanma sorunu yaşayabilirsiniz. Kartın iadesine gelecek olursam. İade edeceğini sanmıyorum fakat deneyebilirsiniz. Eğer ki şanslı iseniz macun değişiminden sonra dereceler normale dönebilir. Umalım ki böyle olsun.
Tamamdır, macun değişimini de birine yaptırtırım.. Çok yüklü oyunlar oynayacağım söylenemez ama ona dikkat ederim. Bir sıkıntı olursa en kötü aldığım fiyata satarım 🤷‍♂️ teşekkürler hocam.

Tamamdır, macun değişimini de birine yaptırtırım. Çok yüklü oyunlar oynayacağım söylenemez ama ona dikkat ederim. Bir sıkıntı olursa en kötü aldığım fiyata satarım 🤷‍♂️ teşekkürler hocam.

Beyin bedava 😂😂😂. Size son önerim, macun değişimi yaptırtmadan kartı en fazla 1 gün kullanmanız olacak. Yeni kartınız şimdiden hayırlı olsun.

1080p 650 Ti Boost+i5-3470 ile FiveM bile oynuyorum Full +60 işlemcin kötü değil kullanmayanlar nesline bakıp söylüyorlar.

Hocam konu sahibi hocam demiş işlemciyi değiştireceğim diye.

Ayrıca en ufağından GT 740 bile (en kötüsü) 1300 ₺den başlıyor.

600 TL"ye 650 Ti Boost ALDIM 2 hafta önce 1030'lar 800 TL abartmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı