GT 730 - i5 4590 sistem Valorant'ta kaç FPS alır?

RAM gayet yeterli ekran kartı ve işlemci nesili bir tık düşük sanki fakat orta ayarda adamlarla vs ye girince 60 FPS alırsın gibime geliyor. Düşük ayarda 90 100.Beklentiyide yükseltmemek lazım tabii ne olacağı belli olmayabiliyor. Ben kuzenimden 4 yıllık 1050 Ti ekran kartlı 8 GB RAM'li i5 7. nesilli bilgisayar aldım Valorant'ta düşük ayarda 60 FPS alıyorum bir format lazım bilgisayar eskiyse.
o sistemle nasıl 60 fps alıyorsun ben internet kafede oynarken aynı ekran kartı ve ram ama işlemci i3 9100 olmasına rağmen 200fps üstü veriyor

Bence yazcağına kadar yukle test et merakını gider?
Dostum sistem elimde yok elimde olsa niye buraya post açayım :D?

@phyrosca Ne kadara alacaksın bunu? Hazır sistem mi yoksa toplayacak mısın?
Ramler 850 TL
İşlemci 850 TL
Ekran kartı 1.200 TL
Üçünü de farklı kişinin ilanından baktım pazarlıksız adamların yazdığı fiyat bu toplam 2.900 TL oluyor

Sistemi hazır olarak alacaksan alma büyük ihtimal Turbox markası yada ızoly
Hazır sistem değil ikinci el parça parça toplayacağım

O sistemle nasıl 60 FPS alıyorsun ben internet kafede oynarken aynı ekran kartı ve RAM ama işlemci i3 9100 olmasına rağmen 200FPS üstü veriyor.

Dostum sistem elimde yok elimde olsa niye buraya post açayım :D?

Ben drop yiyom genellikle drop yemeyince 100 FPS'ye çıkıyordur fakat bilgisayar 2. el 4 yıllık bilgisayar ve 1-2 yıldır format atılmadığı için oyunlarda bazen düşük FPS de kalabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci 850 TL
Ekran kartı 1.200 TL
Üçünü de farklı kişinin ilanından baktım pazarlıksız adamların yazdığı fiyat bu toplam 2.900 TL oluyor

Hazır sistem değil ikinci el parça parça toplayacağım
O ekran kartı kazık dostum, 1.200 TL haketmiyor GT 730. Bütçeni belirterek yeni bir konu açmanı öneririm 2. El toplama bilgisayar şeklinde. 2.900 liraya çok daha iyi sistem toplarsın. Yeni bir konu aç bence.

RAM'ler 850 TL.
İşlemci 850 TL.
Ekran kartı 1.200 TL.
Üçünü de farklı kişinin ilanından baktım pazarlıksız adamların yazdığı fiyat bu toplam 2.900 TL oluyor.

Hazır sistem değil ikinci el parça parça toplayacağım.

Hocam benden sana tavsiye Ryzen APU sistem topla işlemci içindeki dahili ekran kartları genelde GT 1030 gücünde oluyor, cift kanal 16 GB RAM ile kullanılırsa daha iyi oluyor hatta 1030'dan.

O ekran kartı kazık dostum, 1.200 TL haketmiyor GT 730. Bütçeni belirterek yeni bir konu açmanı öneririm 2. El toplama bilgisayar şeklinde. 2.900 liraya çok daha iyi sistem toplarsın. Yeni bir konu aç bence.
Bütçem 2.9k değil zaten pazarlık ile düşürüp 2.2k civarı falan almayı düşünüyordum ama genel olarak bütçem 2-2.5k arası

Hocam benden sana tavsiye Ryzen APU sistem topla işlemci içindeki dahili ekran kartları genelde GT 1030 gücünde oluyor, cift kanal 16 GB RAM ile kullanılırsa daha iyi oluyor hatta 1030'dan.
2-2.5k arası ikinci el ryzen apu sistem nasıl bulacağım ki bütçem düşük

Bütçem 2.9k değil zaten pazarlık ile düşürüp 2.2k civarı falan almayı düşünüyordum ama genel olarak bütçem 2-2.5k arası

2-2.5k arası ikinci el ryzen apu sistem nasıl bulacağım ki bütçem düşük
Sen en iyisi yeni konu aç, o konuda bilgili kişiler yardımcı olur. Ama o fiyata bu sistemden daha iyi bir sistem toplayabileceğinden eminim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı