o sistemle nasıl 60 fps alıyorsun ben internet kafede oynarken aynı ekran kartı ve ram ama işlemci i3 9100 olmasına rağmen 200fps üstü veriyorRAM gayet yeterli ekran kartı ve işlemci nesili bir tık düşük sanki fakat orta ayarda adamlarla vs ye girince 60 FPS alırsın gibime geliyor. Düşük ayarda 90 100.Beklentiyide yükseltmemek lazım tabii ne olacağı belli olmayabiliyor. Ben kuzenimden 4 yıllık 1050 Ti ekran kartlı 8 GB RAM'li i5 7. nesilli bilgisayar aldım Valorant'ta düşük ayarda 60 FPS alıyorum bir format lazım bilgisayar eskiyse.
Dostum sistem elimde yok elimde olsa niye buraya post açayımBence yazcağına kadar yukle test et merakını gider?
Sistemi hazır olarak alacaksan alma büyük ihtimal Turbox markası yada ızolyo sistemle nasıl 60 fps alıyorsun ben internet kafede oynarken aynı ekran kartı ve ram ama işlemci i3 9100 olmasına rağmen 200fps üstü veriyor
Dostum sistem elimde yok elimde olsa niye buraya post açayım?
Ramler 850 TL@phyrosca Ne kadara alacaksın bunu? Hazır sistem mi yoksa toplayacak mısın?
Hazır sistem değil ikinci el parça parça toplayacağımSistemi hazır olarak alacaksan alma büyük ihtimal Turbox markası yada ızoly
O sistemle nasıl 60 FPS alıyorsun ben internet kafede oynarken aynı ekran kartı ve RAM ama işlemci i3 9100 olmasına rağmen 200FPS üstü veriyor.
Dostum sistem elimde yok elimde olsa niye buraya post açayım?
O ekran kartı kazık dostum, 1.200 TL haketmiyor GT 730. Bütçeni belirterek yeni bir konu açmanı öneririm 2. El toplama bilgisayar şeklinde. 2.900 liraya çok daha iyi sistem toplarsın. Yeni bir konu aç bence.İşlemci 850 TL
Ekran kartı 1.200 TL
Üçünü de farklı kişinin ilanından baktım pazarlıksız adamların yazdığı fiyat bu toplam 2.900 TL oluyor
Hazır sistem değil ikinci el parça parça toplayacağım
RAM'ler 850 TL.
İşlemci 850 TL.
Ekran kartı 1.200 TL.
Üçünü de farklı kişinin ilanından baktım pazarlıksız adamların yazdığı fiyat bu toplam 2.900 TL oluyor.
Hazır sistem değil ikinci el parça parça toplayacağım.
Katılıyorum, en kötü 3000G var ve AM4. GT 730 almaktan daha iyidir.Hocam benden sana tavsiye Ryzen APU sistem topla işlemci içindeki dahili ekran kartları genelde GT 1030 gücünde oluyor, cift kanal 16 GB RAM ile kullanılırsa daha iyi oluyor hatta 1030'dan.
Bütçem 2.9k değil zaten pazarlık ile düşürüp 2.2k civarı falan almayı düşünüyordum ama genel olarak bütçem 2-2.5k arasıO ekran kartı kazık dostum, 1.200 TL haketmiyor GT 730. Bütçeni belirterek yeni bir konu açmanı öneririm 2. El toplama bilgisayar şeklinde. 2.900 liraya çok daha iyi sistem toplarsın. Yeni bir konu aç bence.
2-2.5k arası ikinci el ryzen apu sistem nasıl bulacağım ki bütçem düşükHocam benden sana tavsiye Ryzen APU sistem topla işlemci içindeki dahili ekran kartları genelde GT 1030 gücünde oluyor, cift kanal 16 GB RAM ile kullanılırsa daha iyi oluyor hatta 1030'dan.
Sen en iyisi yeni konu aç, o konuda bilgili kişiler yardımcı olur. Ama o fiyata bu sistemden daha iyi bir sistem toplayabileceğinden eminim.Bütçem 2.9k değil zaten pazarlık ile düşürüp 2.2k civarı falan almayı düşünüyordum ama genel olarak bütçem 2-2.5k arası
2-2.5k arası ikinci el ryzen apu sistem nasıl bulacağım ki bütçem düşük
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.