GT 730 PUBG Lite FPS sorunu

Fedely

Kilopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-14400f
İnno3d RTX 4060
16 GB Ram DDR5 5666 MHZ
Gigabyte H610M-H DDR5
1 TB SSD WD-TWINMOSS-NETAC 3500/2700
MSI 100M 550W+ Bronze
Meslek
ESTÜ / Bilgisayar Mühendisliği
GT 730 satın aldım fakat şunla karşılaştım.
PUBG Lite eskisi gibi 5 FPS'de geziyor hiçbir değişiklik nedense yok.
PUBG Mobile'de ise büyük fark oluştu 70 FPS'lerde geziyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim ki de tam tersi PUBG LİTE ULTRA ayarlarda 100 FPS+ görebiliyor iken,PUBG MOBİLE gibi saçma sapan optimizasyonu olan ve hilelerden geçilmeyen bir oyunda 45 FPS alıyorum.
Ekran Kartım R7 265 GTX 750 Tİ gibi bir ekran kartı diyebiliriz,lakin ondan biraz daha güçlü.

Benim ki de tam tersi PUBG LİTE ULTRA ayarlarda 100 FPS+ görebiliyor iken,PUBG MOBİLE gibi saçma sapan optimizasyonu olan ve hilelerden geçilmeyen bir oyunda 45 FPS alıyorum.
Ekran Kartım R7 265 GTX 750 Tİ gibi bir ekran kartı diyebiliriz,lakin ondan biraz daha güçlü.
Doğru dedin karşim oyunla alakalı optimizasyon sorunu olabilir

onun sebebi optimizasyondur. Pubg mobile gibi saçma sapan optimizasyonu olan oyunda tabii ki 45 fps alırsın :).

GT 730 satın aldım fakat şunla karşılaştım.
PUBG Lite eskisi gibi 5 FPS'de geziyor hiçbir değişiklik nedense yok.
PUBG Mobile'de ise büyük fark oluştu 70 FPS'lerde geziyorum.

pubg lite deneyimini sanırım eski ekran kartınla karşılaştırdın. gt730 pubg lite için alınacak bir ekran kartı değil. Açıkçası fiyatına göre ben bu kadar gereksiz bir kart görmedim. Hiç performanslı değil yani öyle düşünüyorum. R7 240 daha tercih edilebilir ve aynı fiyat bandındalar. Pubg mobile performansına da şöyle bir yanıt verebilirim. Çivi çiviyi söker hacı, dandiğe dandikle gidicen.

onun sebebi optimizasyondur. Pubg mobile gibi saçma sapan optimizasyonu olan oyunda tabii ki 45 fps alırsın :).
Aynen.
R7 265 İle GTA 5 Oynuyorum sıkıntısız elimde i3 8100 var,75 FPS + alabiliyorum Çok Yüksek ayarlarda.
Lakin iş PUBG'ye gelince optimizasyon çöp oluyor.
Tamam GTA 5'in optimizasyonu da berbat lakin yinede şu sıralar idare eder.
Hele ki şu Texture Glitch olayından sonra oyundan iyice soğumaya başladım.
pubg lite deneyimini sanırım eski ekran kartınla karşılaştırdın. gt730 pubg lite için alınacak bir ekran kartı değil. Açıkçası fiyatına göre ben bu kadar gereksiz bir kart görmedim. Hiç performanslı değil yani öyle düşünüyorum. R7 240 daha tercih edilebilir ve aynı fiyat bandındalar. Pubg mobile performansına da şöyle bir yanıt verebilirim. Çivi çiviyi söker hacı, dandiğe dandikle gidicen.
R7 240 mı?
Onun üstüne biraz daha bütçe ekleyerek R7 250 Alabilir ve rahat edebilir.
R7 240'in performansı yerlerde sürünüyor onunla PUBG LİTE Oynayamazsınız,yani ben öyle tahmin ediyorum.
Eskiden elimde Radeon HD 5450 Vardı, o kadar berbat bi ekran kartı ki daha fanı bile yok dırrr edip duruyordu.
Paramı biriktirip R7 265 alınca herşey rahatladı.

Aynen.
R7 265 İle GTA 5 Oynuyorum sıkıntısız elimde i3 8100 var,75 FPS + alabiliyorum Çok Yüksek ayarlarda.
Lakin iş PUBG'ye gelince optimizasyon çöp oluyor.
Tamam GTA 5'in optimizasyonu da berbat lakin yinede şu sıralar idare eder.
Hele ki şu Texture Glitch olayından sonra oyundan iyice soğumaya başladım.

R7 240 mı?
Onun üstüne biraz daha bütçe ekleyerek R7 250 Alabilir ve rahat edebilir.
R7 240'in performansı yerlerde sürünüyor onunla PUBG LİTE Oynayamazsınız,yani ben öyle tahmin ediyorum.
Eskiden elimde Radeon HD 5450 Vardı, o kadar berbat bi ekran kartı ki daha fanı bile yok dırrr edip duruyordu.
Paramı biriktirip R7 265 alınca herşey rahatladı.

R7 240'ı pubg lite için söylemedim. GT730'a kıyasla dedim. MSI N730 2GD3V2 GT730 2GB DDR3 128b DX12 PCIE 3.0 x16 (1xVGA 1xDVI 1xHDMI)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı