Üstadım şöyle bir sıkıntım var ekran kartını çıkardığım zaman oyun oynamasam bile çok kasıyor ve donuyor zannedersem dahili GPU'yu aktif edemiyorum.
Vega 11'i bir türlü aktif edemedim daha öncede foruma yazmıştım ama yeterli bir yanıt alamadım.
GT730'u çıkar. VGA/DVI-D/HDMI kablosunu anakartın üzerindeki girişe tak. PC yi başlat. Sürücüleri yükle. Oyuna başla. GT730 seni yavaşlatıyor. Satıp kendine RAM al.vega 11 i bir türlü aktif edemedim daha öncede foruma yazmıştım ama yeterli bir yanıt alamadım
o ekran kartını alan olur mu?GT730'u çıkar. VGA/DVI-D/HDMI kablosunu anakartın üzerindeki girişe tak. PC yi başlat. Sürücüleri yükle. Oyuna başla. GT730 seni yavaşlatıyor. Satıp kendine RAM al.
Amaç sadece görüntü almak ise alan olur. Tabii makul bir fiyattan verilmeli.O ekran kartını alan olur mu?
Valla RX570'imi sattım şuan HD Graphics 510 var. Ben alırım ama bütçe 0. Çok temiz kutulu garantili az kullanılmış ise 300'e koy pazarlık payı ver. Ortalama değeri 200-250₺.o ekran kartını alan olur mu?
Amaç sadece görüntü almak ise alan olur. Tabii makul bir fiyattan verilmeli.
Ortalama değeri 200-250₺.
400 TL'ye RX460 bulunuyor. O kart bence en fazla 100 lira eder. Hatta 50-75'de olabilir.
Çok iyi fiyat. Hocam n'aptınız? Kartı gömdünüz. O kart oyun da oynatır.350 TL buldum o kartı. Ben görüntü almak için onu kullanırdım.
ben fiyat olarak buldum yani.Çok iyi fiyat. Hocam n'aptınız? Kartı gömdünüz. O kart oyun da oynatır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.