GT 730 sistem FIFA 18 oynatır mı?

Yaşının gereğini yaptığına eminim. Forma dün kayıt olmamla bu konuştuklarımızı bağdaştırıyorsun. Bence biraz konunun ne olduğunun farkına varıp öyle mesaj yolla. Tecrübelenmen dileğiyle.😉
Hayır hiçbirşeyi bağdaştırmıyorum cahilliğine diyorum .D

Neyse daha birşey demiyorum vaktini harcama bana diyeceğine kendin bir tecrübelen :)

YouTube videolarında 50-60 FPS'ler arasında gidip geliyor acaba fake mi onlar? Tam bilmiyorum bu konuları da.
Ben eski sistemimde FIFA 17 denemiştim, sizinkine benzerdi ama ekran kartı daha iyiydi. Takılmalardan oynayamıyordum. Siz de benim eski sistemimden biraz daha düşük performans alırsınız. İzlediğiniz videolar yanıltmaca olabilir.

Ben eski sistemimde FIFA 17 denemiştim, sizinkine benzerdi ama ekran kartı daha iyiydi. Takılmalardan oynayamıyordum. Siz de benim eski sistemimden biraz daha düşük performans alırsınız. İzlediğiniz videolar yanıltmaca olabilir.

Acaba güncellemelerle optimizasyon iyileştirmiş olabilirler mi?

Gt 730, 2GB VRAM'e sahip Fifa 18'e rahat yetecektir.
Ekran kartı belleğine göre mi yorum yapacağız? Yıl olmuş 2020 hala daha 2GB VRAM var diyorsun. Önemli olan kartın grafik işlemcisini, ki bu da 730'da hayli kötü. Ek olarak sistem gereksinimleri;
Arkadaşın sistemi ile FIFA 18 mümkün değil.
Acaba güncellemelerle optimizasyon iyileştirmiş olabilirler mi?
Sanmıyorum, iyileştirmiş olsalar bile yine o sistem ile oynanamaz.

Ekran kartı belleğine göre mi yorum yapacağız? Yıl olmuş 2020 hala daha 2GB VRAM var diyorsun. Önemli olan kartın grafik işlemcisini, ki bu da 730'da hayli kötü.
Grafik işlemcisinin önemli olduğu kadar VRAM'de önemlidir. Oyunlara VRAM yetersiz gelirse droplanma, kaplama yırtılmaları gibi problemler olur. Ve tekrar diyorum Gt 730 Fifa 18 için düşük ayarlarda yeterli bir ekran kartıdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı