GT 730 sistem Witcher 3 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 8.1

TheDoktor1

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar, bügün Epic Games'de Witcher 3 GOTY Edition'un 15 TL olduğunu fark ettim. Almak istedim fakat bilgisayarımın bu oyunu kaldıracağından şüpheliyim yardımcı olursanız teşekkür ederim.

Bilgisayarımın teknik özellikleri:
İşlemci: i3 3240.
Ekran kartı GT 730 2 GB.
RAM: 4 GB DDR 3
Win 8.1

Sizce bilgisayarım bu oyunu kaldırır mı ya da kaldırırsa ortalama kaç FPS verir? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar, bügün Epic Games'de Witcher 3 GOTY Edition'un 15 TL olduğunu fark ettim. Almak istedim fakat bilgisayarımın bu oyunu kaldıracağından şüpheliyim yardımcı olursanız teşekkür ederim.

Ekran kartı GT 730 2 GB.
Win 8.1

Sizce bilgisayarım bu oyunu kaldırır mı ya da kaldırırsa ortalama kaç FPS verir? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Kaldırmaz.

Ekran kartı GT 730 2 GB.
Win 8.1

Kaldırmaz diye bir şey yok kaldırır en düşük grafiklerde en fazla 15FPS falan alırsın herhalde.

GT 730 kullanıyorum. 1024x768 en düşük ayarlarda genel olarak 20 bazen 30 FPS alıyorum. Büyü falan atınca 15'e kadar düşebiliyor. Karar sizin. 4 GB versiyonu bendeki.

GT 730 kullanıyorum. 1024x768 en düşük ayarlarda genel olarak 20 bazen 30 FPS alıyorum. Büyü falan atınca 15'e kadar düşebiliyor. Karar sizin. 4 GB versiyonu bendeki.
İşlemci Ve RAM yeterli olduğu zaman o ayarlarda rahat akıcımsı oynanabiliyor ama 4 GB ram ve i3 3.nesil ile pek imkanı yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı