Yok O.C yaparken arkada açık kalması lazım ve 15-20 FPS etki ediyor.
Dostum GT 730'a bu kadar ekleyemezsin yoksa 5-6 ay sonra ekran kartını değiştirmek zorunda kalır dediğim şey destekleyemiyor olabilir zorlamasın
GTX 1050 Ti'yi ben Core clock olarak + 55 yapmıştım ekran 20dk falan başka renkler gösterdi bunun sebebi fazla zorladım diye idi yani diyorum ki fazla zorlamasın ve benim verdiğim bilgi doğru idi
(% Hesaplamadım) GT 730 da dayanaklı değil abartmasın o yüzden öyle seçenekler verdim çünkü bende aynı ekran kartını kullanıyorum
(Alıntı falan yaptın konu başka biyere uçtu anlamadım)dediğim şey benim bilgim doğru.
Core clock 850, Memory clock 1000 yapıyorum yağ gibi akıyor 47 dereceyi geçmiyor bile zorlandığını düşünmüyorum 1 haftadır yapyıroum sorunsuz.
5-6 ay sonra değiştirmeye hazır ol ekran kartını çalışabilir.
Dostum her kartın farklı olduğunu biliyorsundur değil mi? Bende de GT730 var, 850 Core clock ve 960 Memory clock ile yaklaşık bir buçuk yıldır sorunsuz kullanıyorum. Tamamen karta bağlı olan bir şey.
Biliyorum dostum ama çok da fazla hız aşırtmamak gerekir
GT 730'u bende kullanıyorum maksimum 35MHz yükseltiyorum
Sonrası ya ömrünü alır ya da ısınma riski falan artıyor işte.
Sıcaklığını kontrol edersen hiçbir sıkıntı olmaz. Ben çekirdeğe 150 MHz verdim, belleklere de 150 MHz verdim ve MSI Afterburner ile sıcaklıkları izleyerek işlerimi yapıyorum. Kartın ömrünü kısalttığını çok da sanmıyorum sonuçta voltaj verip OC yapmıyoruz.
Sıcaklığını kontrol edersen hiçbir sıkıntı olmaz. Ben çekirdeğe 150 MHz verdim, belleklere de 150 MHz verdim ve MSI Afterburner ile sıcaklıkları izleyerek işlerimi yapıyorum. Kartın ömrünü kısalttığını çok da sanmıyorum sonuçta voltaj verip OC yapmıyoruz.
GT 730'u bende kullanıyorum maksimum 35MHz yükseltiyorum
Bu arada 35MHz yükseltecekseniz hiç yükseltmeyin daha iyiperformansa faydası olmayacak kadar az çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.