Ona oynamak mı deniyor 10 FPS'de canı çıkmıştır bilgisayarın hala oynadım diyorsun yani niye laf anlamıyorsun olmayacak dua ya amin diyorsun.
İzle de gör 20 FPS oynatıyor ama grafikler resmen 1999 NFS gibi olmuş bir de gelmiş hala oynadım diyorsun iyi misin arkadaşım sen bu oyunu bile zor açıyor Cyberpunk'ı açması imkansız 300P de oynarsın sonra da gözüm bozuldu diye ağlama ama şu videoyu izlerken benim gözlerim acıdı kendini kandırmayı bırak ve gözlerini de kör etme.
Low 30FPS geçtim, menüsünü bile açamayabilir. Ciddiyim. Çünkü oyun DX11 olmayacak gibi.
Oyunu oynadım ama oyun benim sistemin kötü olmasından dolayı değil buglu çıkmasından dolayı takıldı biyerde o yüzden bitiremedim sonuna kadar geliyordum yoksaOlmaz diyenlere asla inanma fakat 18-20 FPS arası oynamak istersen (ki bu rakamlar çok donmaz demek) oyna.
açmaz diyenlere aldanma açar 18 20 fps alırsın ki bu da çok fazla donuyor anlamına gelmiyor açarsın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.