GT 750 Ti için 350W PSU yeter mi?

pasii

Kilopat
GT 750 Ti almayı düşünüyorum. Everest marka 350 Watt PSU var yeter mi?

Sağlam bir 300W al bırak 750 Ti'i uçsun yeni oyunlarda low 720p'de sıkıntı çıkarmıyor lowunda artık hıgh grafik gibi gorundugu icin no problem.
ben de E8400 yok başka arkadaşta var. Peki ben de Intel i5 4460 3.20 GHz var darboğaz olur mu?
Ona 1050 Ti bile takarsın .

Son düzenleyen: Moderatör:
@Gripen i5 4460'a RX 570 de takılır. Önermesem de RX 580 veya GTX 1060 aldığınızda da işlemciyi değiştirmenize değecek bir darboğaz olmaz. @pasii
@pasii Ancak güç kaynağınızı da değiştirmeniz gerekiyor unutmayın. Şu PSU'yu bir atmadınız yahu. Bir de cevap istiyorsunuz.

Size anlatıyorum, anlatmamda mı sorun var çözemedim. 350W yazmayla olmuyor önemli olan 12V kanalından kaç A güç verdiği. Bize modelini ya da etiketini atmadığınız sürece ne söylersek boş olur. Ama inatla hem atmıyorsunuz hem de yardım bekliyorsunuz.

Sifirsa yetmesi lazım ama eger 8 10 sene kadar kullanılmış bir psu ise yıpranmış olabilir.
Sifirsa yetmesi lazım ama eger 8 10 sene kadar kullanılmış bir psu ise yıpranmış olabilir.
Sadece 2 Sene kullandım yeter mi ?
12V kanalından 18A veriyor yani 216W. E8400 65W ve GTX 750 TI da 60W. Yetmesi gerekiyor. Ancak PSU çok eskiyse üzerinde yazan gücü veremeyebilir.
Beyler bu arada hangisini alayım biri çift fan biri tek fan:
Bu arada çift fan olmasına rağmen fiyatlar yakın.

Dostum Bizim arkadaş çift fan aldı ve gümrüğe takıldı ama tek fan alanlarinki genelde takılmiyor. Soğutma açısından çok fark yok bence tek fanlı olanı al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…