TamamDostum Bizim arkadaş çift fan aldı ve gümrüğe takıldı ama tek fan alanlarinki genelde takılmiyor. Soğutma açısından çok fark yok bence tek fanlı olanı al.
Sifirsa yetmesi lazım ama eger 8 10 sene kadar kullanılmış bir psu ise yıpranmış olabilir.
Yaklaşık 2,5 2 sene kullandım. Sorun yaratır mı ?12V kanalından 18A veriyor yani 216W. E8400 65W ve GTX 750 TI da 60W. Yetmesi gerekiyor. Ancak PSU çok eskiyse üzerinde yazan gücü veremeyebilir.
Gümrük memurları ürünü açıp bakıyorlar ve fiyatının yüksek olduğunu düşündüğü şeylerin faturasını istiyorlar o yüzden. Bu arada satıcıya kutuya 10 dolar yazmasını söylersen takılma ihtimali düşer.@pıteyto2003 Ne alaka çift fan olunca gümrüğe takılması?
Ben ne biliyim kardeşim ben olsam tek fan alırım arkadaşa kesin takılmaz demiyorum zaten kafasına silah dayamiyorum Allah AllahGümrükteki memur da "Aaa bu çift fan hemen burada bırakalım!!" mı diyorlar bu nasıl bir mantık. Çoğu memur uzaktan yakından anlamıyor zaten bu tür ürünlerden.
Yaklaşık 2,5 2 sene kullandım. Sorun yaratır mı ? Cevap verirsen daha iyi olur.Gümrükteki memur da "Aaa bu çift fan hemen burada bırakalım!!" mı diyorlar bu nasıl bir mantık. Çoğu memur uzaktan yakından anlamıyor zaten bu tür ürünlerden.
@FantastikTürk bende İntel İ5 4460 3.20 GHz var. Başka arkadaşta E8400 var.PSU çok eski değilmiş sorun olmaz.
Ancak dediğim gibi E8400 ile çok darboğaz olur GTX 750 TI.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.