GT 820M Laptop aşırı ısınıyor ve yavaşlıyor

tuggrul

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhabalar.
Aşağıda fotoğraflarını da paylaştığım dizüstü bilgisayarım yine fotoğraflardan göreceğiniz üzere %70 civarında hep. Bunu nasıl normal düzene sokabilirim? Eksik bir paylaşımım varsa belirtirseniz onları da eklerim.

Teşekkürler.

1.png
2.png
4.png
5.png

Sonunda U olan işlemciler hep çok ısınıyor zaten bir leptop fanı işini görebilir veya ekran kartı HD Graphics kullanıyor olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, CPU dökümünü de paylaşır mısınız? Boştayken %67 nereye kullanılıyor bir görelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınmanın sebebi virüs kaynaklı gibi duruyor. Kaspersky ve Malwarebytes ile taratıp temizlemenizi tavsiye ederim. @Murat5038 size daha ayrıntılı yardım edebilir.

Çok teşekkür ederim, oldu galiba.
6 tane malware, trojan, coin falan isimli dosya buldu AppData klasöründe, hepsini karantinaya aldırıp sildirdim.

%60, %90'lardan %5'lere ortalama olarak indi. Chrome'da 7-8 sekmeyle arada bir 25-30'lara çıkıp hemen düşüyor şu an. Bu da normaldir herhalde?

Kim bilir bugüne kadar kaç para kazandılar benim sayemde :(
Isınmanın sebebi virüs kaynaklı gibi duruyor. Kaspersky ve Malwarebytes ile taratıp temizlemenizi tavsiye ederim. @Murat5038 size daha ayrıntılı yardım edebilir.

Ek:
Tekrar merhabalar.
Bu dosyayı sildikçe tekrar geri geliyor...

Dosya konumu: C > Kullanıcılar > Üye > AppData > Intel > iaa23.exe

Program ile siliyorum, CPU düzeliyor. Yarım saat geçmeden tekrar yükleniyor bir şekilde. İnternetten baktığım kadarıyla tarayıcı temizlemesi önerildi. Onu da yaptım ama bir şey değişmedi. Çok sinir oldum böyle bir şeyi kim icat eder. Yazık insanlara.

Son düzenleme:
BIOS da güncel değil güncelleyin:

İmzamdan sistem tarama 1 sonucunu paylaşın.
Bu rehberi de uygulayıp sonucu paylaşın:

BIOS da güncel değil güncelleyin:

İmzamdan sistem tarama 1 sonucunu paylaşın.
Bu rehberi de uygulayıp sonucu paylaşın:

Çok teşekkür ederim. BIOS güncellerken 2 seçenekli bir hata verdi, BIOS ayarlarından Legacy seçerek onu da düzelttim. (İlk maddenize istinaden) Eğer konuyu okuyup bunları uygulayacak birileri olursa BIOS güncellemesi sonrası bunu yapmak gerekebilir.

Bilgisayarımı rahatça kucağımda tutabiliyorum şu an, buz gibi hatta altı :)

397627

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı