GT 840M ile GTA V Kasma Sorunu

• 1GB GDDR3 VRAM 128 Bit GT540M, 3MB İntel i5 2410M @2.90GHz, 8GB DDR3 1333MHz RAM, Win8.1 Pro x64 (Casper)
Bu sistemle sıfır kasmayla oynuyorum, oyun korsan. Ekran kartı belleği yettiği kadar ayarları açmaya çalıştım. 1366x768 çözünürlükte ortalama 25-30FPS alıyorum. Bilgisayarda aklınıza gelebilecek her tür yazılım güncel. Termal macunları yeniledim ve sorunsuz oynuyorum. Sıcaklık değerleri normal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemle bu değerler bile çok iyi değil mi? Ben oyundan zevk alarak oynuyorsam, ufak tefek anlık kasılma ve FPS düşüşlerini takmıyorsam oyun benim için gayet akıcıdır. Ayrıca laptop soğutucusuyla bununda önüne geçebiliyorum.

O sistemle o değerleri alman gayet normal. Ve söylediklerinizin tutarsız olduğunu bir kez daha gösterdiniz bundan önceki mesajınızda 'sıfır kasmayla' oynuyorum demişsiniz. Şimdi de ufak tefek kasmalardan bahsediyorsunuz, lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim Ahmet Bey.

Sen kasmayla 15-20 dakikada 1 kez yaşanan 1 saniyelik anlık takılmanın ne olduğunu ayırt edemiyorsan; Bence git kumdan kale yap. Burada ne işin var? Bu ekran kartının 2GB versiyonuyla Full HD oynayan var, aç YouTube'a bak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı