Batarya öleli çok bilmem kaç senedir fişe takılı. Ayarlar doku hariç hepsi en düşükte. FPS sabitleme nereden yapılıyor?(Ayarları kıs FPS 30a sabitle ve dizüstü bilgisayar olduğundan güç seçeneklerinden pilde oynarken de yüksek performansı seç. Mümkün olduğunca fişe takılı oyna bataryayı sök ömrü gitmesin.
Batarya öleli çok bilmem kaç senedir fişe takılı. Ayarlar doku hariç hepsi en düşükte. FPS sabitleme nereden yapılıyor?(
Bilgisayar çok ısınıyor pek deneyesim gelmedi.Bunu denemiş miydiniz?
Çözüm: 940MX ve MX130 frekans düşüşü çözümü
Merhaba arkadaşlar, bu sorunu yaşayıp da çözüm bulamayan bir sürü insan gördüm. Bu yüzden laptoplarını satanlar da vardı. Bu sorunun çözümü aslında basit, bazı programlar derece ayarlatmadığı için soruna çözüm bulunamayabiliyor. Şimdi anlatıyorum. Başlığa 940MX ve MX130 yazdım çünkü MX130...www.technopat.net
Zaten sorun da ekran kartının yeteri kadar ısınamamasıBilgisayar çok ısınıyor pek deneyesim gelmedi.
Zaten sorun da ekran kartının yeteri kadar ısınamamasıYani bu ekran kartında sınır 70 derece olarak bleirlenmiş ve 70 derece laptop için çok düşük bir değer. Normalde 85-90 gibi değerler olur sınır için. Bu program da ekran kartı sıcaklık sınırını yükseltiyor ve hız düşürmesini engelliyor. Yani büyük ihtimalle sizin de sorununuz bu olduğu için direkt bunu attım.
85 mi yapmalıyım 80 mi hocam? Hangisi daha iyi olur?Zaten sorun da ekran kartının yeteri kadar ısınamamasıYani bu ekran kartında sınır 70 derece olarak bleirlenmiş ve 70 derece laptop için çok düşük bir değer. Normalde 85-90 gibi değerler olur sınır için. Bu program da ekran kartı sıcaklık sınırını yükseltiyor ve hız düşürmesini engelliyor. Yani büyük ihtimalle sizin de sorununuz bu olduğu için direkt bunu attım.
80 yapınca da sıcaklık 80 olup yine MHz düşüyorsa daha fazla yapmayı denersin. 80'e ulaşmıyorsa 80 yapman yeterli.85 mi yapmalıyım 80 mi hocam? Hangisi daha iyi olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.