GT1030 sistem görüntü vermiyor

Kahraman67

Hectopat
Birine sahibindenden GT 1030 sattım. Hiçbir sıkıntısı yoktu. Şimdi bana ekran kartı çalışmıyor yazıp video attı monitör açılıp açılıp kapanıyordu.

Bilgisayarcıya götürmesini söyledim. Ekran kartının hiçbir sıkıntısı olmadığından emin olduğum için. Sizce bu sorun neden olmuştur?

Kasasının içi bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230812-181946.png
    417,1 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:

BIOS sürümünden yapabilir güncellemesini söyle.

Sürücüleri yüklemiş mi?

Sürücü olmasa bile ekrana görüntü verir Windows'ta vermez sadece.

Hocam çakallıkla karşı karşıya kalmış olabilirsiniz. Arkadaş elindeki bozuk GT1030'u sisteme takıp size de onun resimlerini gönderiyor olabilir. İade etmek isteyince de size ait olan sağlam 1030'u kendine alıp bozuk olanı size gönderecek olabilir. Ekran kartına belli olmayacak bir işaret bırakmış mıydınız?

Cezam vardı kusura bakmayın hocam. Telefonla beni aradı. Bilgisayarcıya gitmesini söylemiştim. Gitmiş kartın çipi bozuk demiş. Beni bilgisayarcıyla görüştümesini istedim bir şeyler geveledi anlamadım, işim vardı o ara. Ben ona kartın çalıştığına dair videoyu tarihide göstererek attığımı ve bu konuda benim bir şey yapamayacağımı söyledim. Tamam dedi. Kapattım sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…