- Makaleler
- 8
Öyle bir şey olmaz.GT210 ekran kartım var DX 10.1 ve 1GB rahat oynatır mı eski sürümde GTA 5'i bir de parça yanar dediğim PC aniden kapanırmı mesela veya mavi ekran verir mi onu diyorum.
Öyle bir şey olmaz.GT210 ekran kartım var DX 10.1 ve 1GB rahat oynatır mı eski sürümde GTA 5'i bir de parça yanar dediğim PC aniden kapanırmı mesela veya mavi ekran verir mi onu diyorum.
PC aniden kapanırmı mesela veya mavi ekran verir mi onu diyorum.
Elimde yedek ekran kartı olarak GT210 1GB var, bu akşam onu takarım ve deneme yaparım isterseniz?
GT 740 i5 3230 sistemde (laptop) 40 FPS civarı oynuyorum.Kaldırır ama 30FPS.
Ciddi misiniz çok iyi olur GTA 5 yüklü ise deneyin bana testi söyleyebilir misiniz ayrıca zamanınız varsa 2, 1 saat gibi oynarsanız güzel olur asıl sonucu görürürüz![]()
Evet yüklü şu anfakat akşam yapabilirim beklerseniz
yayına geçeceğim de
![]()
Bence GTA 5'e girmeden önce işlemci ve ekran kartının macunlarını bir değiştirin derim. Benimkiler bile 70 dereceleri çok rahat geçiyor GTA 5'te![]()
Şu videoyu buldum işlemcisi benden biraz daha iyi fakat bu şekilde oynatıyor bir de ben grafikleri aşırı derecede düşüreceğim.
Şu pandemi sürecinde hiçbir şey yapamıyorum macunu sıktırmasam olmaz mı ya.
Şu videoyu buldum işlemcisi benden biraz daha iyi fakat bu şekilde oynatıyor bir de ben grafikleri aşırı derecede düşüreceğim.
Ve videoda adamın grafikleri güzel gözüküyor normalde galiba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.