GT630M bilgisayar için Linux önerisi

muyuter

Decapat
Daha fazla  
Elimde ekranı olmayan (HDMI'ile monitöre yansıtarak kullandım) bir laptop var laptopa Windows 10 kurmayı denedim de takılı kalıp durdu. Ubuntu'da işe kurulum bittikten sonra sadece wallpaper olan bir ekrana atıyor. Önerebileceniz güzel bir Linux yazılımı var mıdır o bilgisayarda Steam'dir falan kurabileceğim?

Sistem özellikleri i5 3210. islemci, GT630M 1GB VRAM'li hali. 8 GB RAM ve 1TB hard disk var elimde

Elimde ekranı olmayan (HDMI'ile monitöre yansıtarak kullandım) bir laptop var laptopa Windows 10 kurmayı denedim de takılı kalıp durdu. Ubuntu'da işe kurulum bittikten sonra sadece wallpaper olan bir ekrana atıyor. Önerebileceniz güzel bir Linux yazılımı var mıdır o bilgisayarda Steam'dir falan kurabileceğim?

Sistem özellikleri i5 3210. islemci, GT630M 1GB VRAM'li hali. 8 GB RAM ve 1TB hard disk var elimde.

Hocam Ubuntu'nun çalışması lazım LTS olanı mı kurdunuz yoksa 25.10 mu?

Ubuntu'da işe kurulum bittikten sonra sadece wallpaper olan bir ekrana atıyor.

Windows tuşuna basınca başka bir menü gelmiyor mu?

Sistem özellikleri i5 3210. islemci, GT630M 1GB VRAM'li hali. 8 GB RAM ve 1TB hard disk var elimde
Boot sorunu hakkında bir şey diyemem ama W10 2021 LTSC + ShutUp10++ güzel gider.

cevabı derim denedikten sonra lts dediniz 24.04.3 lts'mi?
LTS Deneyecekseniz Ubuntu tabanlı Linux Mint'i de düşünebilirsiniz.
Gayet hızlıdır.

LTS Deneyecekseniz Ubuntu tabanlı Linux Mint'i de düşünebilirsiniz.
Gayet hızlıdır.
linux mint'in hangi sürümü iyi olur cinnamon xfce ve mate sürümü var hangileri en iyisi olur ve oyun oynamama izin verirmi steam oyunu minecraft roblox falan?

Evet kendi sitesinde olan LTS ile biten zaten 25.10 üstünde.
hocam yasadım sorun o lts sürümündeydi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı