GT630M CS GO Fps Problemi

Katılım
2 Aralık 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bugün facebook da grupta dolaşıken bir arkadaşın sroununa rastladım. GT630M 2GB, i5, 8Gb Ram, 500 GB HDD si varmış. Fotoğrafta yazıyor amma velakin CS GO yu şarjda 30 düşük ayarlarda 30 fps alamıyormuş. Internette GT630M in testlerinde normal high arası 60 fps alıyordu. Laptopunun modelini bilmiyor ancak markasi PackardBell. Yardım ederseniz sevinirim.
 
Format atması sorununu çözecektir.Aynı sorunu yaşamıştım.Format atıp Nvidia nın sitesinden gerekli şeyler indirsin ve yapabiliyosa sanal bellek ayarı yapsın belki ram kullanan bi uygulama vardır.Birazcık rahatlar pc.(Not: sanal bellek ayarının nasıl yapılacağını yazdığım bir yazıda bulanilirsin.)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı