GT640M için Windows 10 mu, yoksa 8 mi ?

640M ekran kartının performansı o kadar yüksek değildir, MSI Afterburner uygulaması ile şurdaki rehberi kullanarak oyunlardaki FPS ve ısı değerlerini paylaş bakalım.
MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi - Technopat
Merhaba ben biliyorum zaten yüksek performanslı bir kart olmadığını fakat AC 2 gibi bir oyundada kasması garip değilmi ?

yada ben youtube'den benchmark videosu izliyodum aynı sistem özelliklerimiz fakat adam far cry 3'te benden yüksek ayarlarda 30-40 fps alırken ben adamdan daha düşük ayarlarda 20-24 alıyorum.

Ve son olarak bence testi sadece ısı için yapcaksam TechPower GPU programı ile ben kontrol etmiştim resmini atayım.
fr3.png

Merhaba ben biliyorum zaten yüksek performanslı bir kart olmadığını fakat AC 2 gibi bir oyundada kasması garip değilmi ?

yada ben youtube'den benchmark videosu izliyodum aynı sistem özelliklerimiz fakat adam far cry 3'te benden yüksek ayarlarda 30-40 fps alırken ben adamdan daha düşük ayarlarda 20-24 alıyorum.

Ve son olarak bence testi sadece ısı için yapcaksam TechPower GPU programı ile ben kontrol etmiştim resmini atayım.Eki Görüntüle 135175
O resimdeki GPU Temperature ve GPU Load gerçekse sıkıntı büyük.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı