GTA 5'i almadan önce ekran kartımın kaldırıp kaldırmayacağını araştırdım ve videolarını gördüm. Adam FPS sıkıntısı olmadan oyunu akıcı bir şekilde oynuyor. Technopat'ta 940M ekran kartının GTA 5 için yeterli olduğunu duydum. GTA 5'e girdiğim zaman FPS 55-60 arası yürüyünce düşüklük olmuyor, arabaya binince hız yapınca FPS aniden düşüyor ve takılmalar oluyor. V-Sync açık FPS sabitlensin diye. Sorun hakkında bilgisi olan var mı?
Selamlar arkadaş yazma banı yedide vsync kapatınca 45 60 arasında git geller oluyormuş şöyle birşey ben biraz araştırma yapmış çoğu kişi vsynnc kapatınca oluyor demişti bende öyle kullanıyorum ama bu arkadaşımın ram 4gb aceba ondan mı yapıyor diyorum ama bir kaç kişi tanıyorum 4 gb ile oynuyabiliyor yardımcı olucak birisi çıkarsa sevinirim.
Selamlar arkadaş yazma banı yedide vsync kapatınca 45 60 arasında git geller oluyormuş şöyle birşey ben biraz araştırma yapmış çoğu kişi vsynnc kapatınca oluyor demişti bende öyle kullanıyorum ama bu arkadaşımın ram 4gb aceba ondan mı yapıyor diyorum ama bir kaç kişi tanıyorum 4 gb ile oynuyabiliyor yardımcı olucak birisi çıkarsa sevinirim.