GTA 3 remake söylentileri

RDR 2'de çalışanları fazla mesaiye zorlamaları ortaya çıkınca çalışma şekillerini değiştireceklerini söylemişlerdi. Hatta GTA 6'da haritayı çok büyük yapmayıp yavaş yavaş büyüteceklerdi. Bu yüzden remake için vakit harcayacaklarını zannetmiyorum ama belki dışarıdan başka bir stüdyoya yaptırabilirler.
 
Rockstar'ın eğer seriye remake yapma gibi bir amacı varsa1. ve 2. oyunlardan başlaması daha mantıklı olur.
Eğer GTA 1 ve GTA 2'den bahsediyorsanız; remake yapilmalari imkansız.
Onlarda hikaye modu yoktu, bildiğimiz GTA gibi değillerdi. Üstten bakılan araç sürme oyunuydu her ikiside.
İlk gerçek anlamdaki GTA oyunu GTA 3 oluyor böylelikle. Remake yapılabilir mi, teknik olarak evet yapılabilir.
Ama konu sahibininde bahsettiği gibi yapılsa bile ana karakterimiz Claude sönük kalacaktır. Ayrıca senaryoda aşırı ilgi çekici değildi. Yapılmasını ister miydim diye soracak olursanızda ben istemezdim. Bazı oyunlar eskiden güzeldir. Ben kalkıpta günümüz grafikleriyle/mekanikleriyle bir GTA San Andreas/Vice City/III görmeyi istemezdim. (San Andreas'a zaten GTA V ile yeteri kadar doymuş biri olarak söylüyorum.) Bunların yerine normal bir GTA 6 çıkartmaları daha mantıklı olacaktır.
Ayrıca Rockstar çalışma şartlarından ötürü ağır eleştiriler almış bir firma. Çalışma şartlarını da yeni yeni düzenlediler. Ve hatta bu yüzden oyun yapma tarzlarını da değiştireceklerini söyledikleri için hem GTA VI hemde GTA 3 Remake'ine uğraşacaklarını sanmıyorum.
 
Söylentilerin doğru olduğunu sanmıyorum. Rockstar GTA III'ü yeniden yapmakla uğraşmayacaktır, şu an Rockstar'ın tüm stüdyolarının odak noktası GTA VI.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı