GTA 4 alınır mı?

Yapılmış en iyi GTA oyunu. Hikayeside mekanikleride GTA 5'ten daha iyi. Araba sürme mekaniği çok iyi. Konsolda oyun akıyor ama PC de sorunlu çalışıyor haberin olsun. Yama ile düzeltiliyordu bir ara. GTA 4'ün rakibi RDR 2 hocam GTA 5 falan değil. DLC'leri ile beraber almanı tavsiye ederim.

Bilgisayarda oynadım ve rezalet araba mekanikleri vardı. Özellikle motosiklet sürerken 360 atıyordum. Yama ile düzeltiliyor diyorsunuz da ben niye 3. parti bir yazılım indirmek zorundayım?

Bazı görevler saç baş yolduran cinsten ben hiç kalkmadan 10 saat oynadım sonra aynı görevi 4-5 kere deneyince sinirden oyunu sildim.
Aaa anladım ama ben görev yapmam kesin araba sürerim gezerim hahahahaha

Peki kontrolcüyü bağlasak pc'ye sorun halledilir mi?

Bu sizin kişisel görüşünüz tabii ama bence hikayesi tam bir GTA oyunu
Hocam ben oyuna kötü demiyorum yani söylediğim görüş genel bir görüş. Sen karanlık dünyaları sevebilirsin. Ama GTA'nın asıl olayı Amerikan eleştirisi, mizahı ve kaostur. He GTA 4'ü bitirmiş biri olarak bende beğendim. Millet hala adam akıllı fizik yapamıyor Rockstar 20 yıl önce yapmış ama görevleri çok tek düzeydi. 50 görev olacak oyunu 90 tane görev koymuşlar.

Aşk, ihanet, mafya, aile, dostluk ya tam bir oyun. Kim nasıl beğenmiyor anlamıyorum. Soygun desen oda var.

Soygun görevleri çok ucuz sahnelerdi. GTA V soygunları çok daha iyi yazılmış. Drama açısından daha iyi buluyorum ama GTA V'e göre.

Bilgisayarda oynadım ve rezalet araba mekanikleri vardı. Özellikle motosiklet sürerken 360 atıyordum. Yama ile düzeltiliyor diyorsunuz da ben niye 3. parti bir yazılım indirmek zorundayım?

Bunu bana değil rockstara söyleyeceksin kral. Xbox 360 da başından kalkamadım geçen yıl çamur gibi grafikleri olmasına rağmen. Bozuk oyun satmaları veya benim internetten o oyunu düzeltecek yama indirmeye mecbur bırakan onlar.

Selam arkadaşlar. Rockstar Games oyunlarında indirim varmış Steam üzerinde. GTA 4'te 6 dolara inmiş. GTA 5 var ben de zaten fakat 4'te iyi mi sizce?
Alınır ama oyunun bazı artı ve eksilerini söyleyeyim. Öncellikle hikayesi güzel fakat görev çeşitliliği bakımından çok eksik kalmış bir oyun ve oyunda berber vs. yok. Oyunda bazı karakterlerin kaderi senin seçimlerine bağlı. Dlclerine bakıcak olursak motor dlcsini ben hiç beğenmedim fakat diğer dlc güzeldi. Ek olarak dlcler ve ana hikaye birbirine doğru orantılı gidiyor. Bazı yerlerde gereksiz fps düşüşleri yaşanabiliyor ve optimizsayonu bana yetersiz geldi. Araba sürme mekanikleri çok gerçekçi ve senesine göre çok güzel detaylar var. Bana göre en iyi 2. GTA oyunu, iyi oyunlar dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı