GTA 4 alınır mı?

Bunu bana değil rockstara söyleyeceksin kral. Xbox 360 da başından kalkamadım geçen yıl çamur gibi grafikleri olmasına rağmen. Bozuk oyun satmaları veya benim internetten o oyunu düzeltecek yama indirmeye mecbur bırakan onlar.
Yama dediğiniz o programı nedir hocam?

Bunu bana değil rockstara söyleyeceksin kral. Xbox 360 da başından kalkamadım geçen yıl çamur gibi grafikleri olmasına rağmen. Bozuk oyun satmaları veya benim internetten o oyunu düzeltecek yama indirmeye mecbur bırakan onlar.

Onlara söylesem gidip düzeltmeyecekler fakat kendimce söylenebilirim bu konuda. Deneyimlediğim en iyi araba mekanikleri şu ana kadar Just Cause 3'te var. O kadar akıcı ki oyun bittikten sonra saatlerce araba sürdüm zevkine.

Onlara söylesem gidip düzeltmeyecekler fakat kendimce söylenebilirim bu konuda. Deneyimlediğim en iyi araba mekanikleri şu ana kadar Just Cause 3'te var. O kadar akıcı ki oyun bittikten sonra saatlerce araba sürdüm zevkine.

Hocam GTA 4 de fizik mekaniği hiçbirinde yok. Bu öznel değil nesnel bir fikir. Metacrith falan bakarsanda GTA 4'ün en iti GTA oyunu olduğunu görebilirsin.

Tüm görevleri tekte geçersen o zaman hikayenin zorluğu ve cezbediciliği kalmıyor
Hocam görevlerin zorluğu görevlerin öyle yazılmasından değil sıkıntı orada zaten. Euphoria fizik motorunun ilk temeli bu. Yani oyunun genel sıkıntısından kaynaklanan bir zorluk var. Hem checkpoint sistemi yok hem de görevler tek düze olduğu için en ufak hata da en başa alıyor. Yapması eğlenceli işler olsa anlayacağım. Bugün bile hala GTA 5'in görevlerini görev seçmeden tekrar oynuyorum. He bu yılla alakalı bir şey. GTA 5 sonra çıktı bir zahmet iyi olsun da günümüz için konuşuyorum ben.

Aşk, ihanet, mafya, aile, dostluk ya tam bir oyun. Kim nasıl beğenmiyor anlamıyorum. Soygun desen oda var.
Konu olarak güzel zaten. Alternatif bir hikayesi var ama işlenişi yok işte. RDR2'nin de ağır ve ihanet dolu dramatik bir hikayesi var. Ama öyle bir işlemişler ki oynattırıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı