GTA 4 Alınır mı?

Ben i5 6200U ve GT940M ile bile oynayabiliyorum. VRAM algılama problemi vardı. Commandline ile çözdüm. Süper grafiklerde oynamıyorum tabii ki ama kullandığım grafik ayarları bana yetiyor.

Uyunun uptimizasyon buzukluğunu anlamaduysanız siyze söyzüm yuk.
Daha Türkçe'yi bilmiyorsun bana laf söylüyorsun. GTX 960 ekran kartı ile GTA 4 bile sıkıntılı çalışıyor. Sırf GTA 4 fanboyluğu için optimizasyon sorununu yoksayamazsınız.
Helal bunu dinleyip almadıysan oyuna zam geldi artık hiç alamıyacaksın.
İndirimler gelir merak etme. Ama parasını hakketmeyen bir oyun. En fazla 30 lira eder.

GTA 4 Hikayesi ve içinde barındırdığı hüzünlü kasvetli ortamı ile son ciddi GTA serisidir. Beşinci seri ile birlikte hem hikayesinde hem Online'nında o ciddiyetten çıkılmaya başlandı sanırım oyunun daha fazla satması için yaşı küçük insanları da oyuna çekme amacıyla yapılmış bir hamle bunu zaten Online kısmındaki uçan kaçan arabalardan tuhaf renkli skinli lazer atan silahlardan anlayabiliriz. Sonuçta arz talep meselesi isteniyor ki yapılıyor bunlar. Dördüncü serideki gibi hüzünlü hikaye ve ağır konuların işlenmesi daha genç oyuncuları sıkabilirdi haliyle. GTA 4'ü alırsan pişman olacağını sanmıyorum 2 tanede hikaye DLC'si var PC de oynanabiliyorsa onları da dene derim.

Daha Türkçe'yi bilmiyorsun bana laf söylüyorsun. GTX 960 ekran kartı ile GTA 4 bile sıkıntılı çalışıyor. Sırf GTA 4 fanboyluğu için optimizasyon sorununu yoksayamazsınız.

İndirimler gelir merak etme. Ama parasını hakketmeyen bir oyun. En fazla 30 lira eder.

İndirimler gelse ne olacak oyuna çok fena zam geldi.

Aslında GTA IV alınabilir. Bazı insanların GTA IV'ü sevmemelerinin sebebi, oyunun biraz fazla gerçekçi olup arcade kafasından uzak olmasıdır. Soluk renkler, oyunun fizikleri, oyunun hikayesi gerçekten fazla gerçekçi. Sonuçta GTA dediğin içerik anlamında çok fazla şey sunmalı. GTA IV, realistik bir yol izlediğinden dolayı oyunda araba modifiye etme seçeneği bile yok. San Andreas'da olan özellik GTA IV gibi bir oyunda nasıl olmaz? Aklım hala almış değil. GTA V içerik bakımından GTA IV'e kıyasla epey fazla şey sunduğu için bazı insanlar GTA IV'ü bir GTA oyunu gibi göremiyorlar. Kötü optimizasyonuda cabası tabii. Sistemin iyi ise ve hikayeli bir şeyler oynamak istiyorsan, durma al. Seni tatmin edecektir.

Yoo ben seni taklit ettim. Dd.

O zaman sen Türkçe'yi bilmiyorsun demektir. Dd.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı