Helal bunu dinleyip almadıysan oyuna zam geldi artık hiç alamıyacaksın.Diyenlere bakma optimizasyonu berbat bir oyun alma paranı çöpe atarsın. GTA 5 grafik anlamında yapay zekada optimizasyonunda başarılı.
Helal bunu dinleyip almadıysan oyuna zam geldi artık hiç alamıyacaksın.Diyenlere bakma optimizasyonu berbat bir oyun alma paranı çöpe atarsın. GTA 5 grafik anlamında yapay zekada optimizasyonunda başarılı.
Daha Türkçe'yi bilmiyorsun bana laf söylüyorsun. GTX 960 ekran kartı ile GTA 4 bile sıkıntılı çalışıyor. Sırf GTA 4 fanboyluğu için optimizasyon sorununu yoksayamazsınız.Uyunun uptimizasyon buzukluğunu anlamaduysanız siyze söyzüm yuk.
İndirimler gelir merak etme. Ama parasını hakketmeyen bir oyun. En fazla 30 lira eder.Helal bunu dinleyip almadıysan oyuna zam geldi artık hiç alamıyacaksın.
Daha Türkçe'yi bilmiyorsun bana laf söylüyorsun. GTX 960 ekran kartı ile GTA 4 bile sıkıntılı çalışıyor. Sırf GTA 4 fanboyluğu için optimizasyon sorununu yoksayamazsınız.
İndirimler gelir merak etme. Ama parasını hakketmeyen bir oyun. En fazla 30 lira eder.
Cep yakıyor fiyatlar cidden.İndirimler gelse ne olacak oyuna çok fena zam geldi.
Daha Türkçe'yi bilmiyorsun bana laf söylüyorsun. GTX 960 ekran kartı ile GTA 4 bile sıkıntılı çalışıyor. Sırf GTA 4 fanboyluğu için optimizasyon sorununu yoksayamazsınız.
İndirimler gelir merak etme. Ama parasını hakketmeyen bir oyun. En fazla 30 lira eder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.