Neden öyle düşünüyorsunuz almaktan vazgeçtim zaten fakat hikayesi gördüğüm kadarıyla başarılı sayılır mekaniklerine laf yok zaten.
Mekanikleri gerçeğe daha yakın evet ama bu mekaniklerle oynamak pek benlik değil. GTA 5 gibi hafif arcade olmasını tercih ederim ben. Nişan alma olayı berbattı. Dediğim gibi saçma bir hata ile karşılaşıp gamepad kullanamadım. Mouse ile oynarkende sürekli kafadan vuruş yapma takıntım var. GTA 4 de nişan almak benim için imkansızdı neredeyse. Nasıl anlatsam bilemedim ama nişan almaya çalıştığımda istediğim gibi nişan alamıyordum. Sanki nişangah kare kare ilerliyordu, pürüzsüz ilerlemiyordu. Hâl böyle olunca kafaya nişan alamıyordum. GTA gibi bir oyunda nişan almak ve araba, motor sürüş dinamikleri çok önemli olduğundan bu tarz sıkıntılar beni oyundan soğuttu. Özellikle motor sürüş dinamikleri, 1 kere denedim ve bir daha denemedim çok kötüydü bence. Hikayesi en güzel GTA oyunu diyorlar belki de haklıdırlar. Mekanikleri beni o kadar tilt etti ki hikayeye odaklanamadım hiç. Hayatımda bir oyunu bitsin artık diye zoraki oynadım ve bu yüzden hikayeden en ufak bir şey hatırlamıyorum. Kimisi karanlık görünmesini dert ediyor ama bence çok sıkıntı değildi. Tabii ki renkli olmasını tercih ederdim ama kötü de değildi bence. Kısacası mekanikler bence berbat denecek derecede kötü, bana hiç hitap etmedi. Bu yüzden en sevmediğim GTA oyunudur.