GTA 4 Complete Edition alınır mı?

Neden öyle düşünüyorsunuz almaktan vazgeçtim zaten fakat hikayesi gördüğüm kadarıyla başarılı sayılır mekaniklerine laf yok zaten.

Mekanikleri gerçeğe daha yakın evet ama bu mekaniklerle oynamak pek benlik değil. GTA 5 gibi hafif arcade olmasını tercih ederim ben. Nişan alma olayı berbattı. Dediğim gibi saçma bir hata ile karşılaşıp gamepad kullanamadım. Mouse ile oynarkende sürekli kafadan vuruş yapma takıntım var. GTA 4 de nişan almak benim için imkansızdı neredeyse. Nasıl anlatsam bilemedim ama nişan almaya çalıştığımda istediğim gibi nişan alamıyordum. Sanki nişangah kare kare ilerliyordu, pürüzsüz ilerlemiyordu. Hâl böyle olunca kafaya nişan alamıyordum. GTA gibi bir oyunda nişan almak ve araba, motor sürüş dinamikleri çok önemli olduğundan bu tarz sıkıntılar beni oyundan soğuttu. Özellikle motor sürüş dinamikleri, 1 kere denedim ve bir daha denemedim çok kötüydü bence. Hikayesi en güzel GTA oyunu diyorlar belki de haklıdırlar. Mekanikleri beni o kadar tilt etti ki hikayeye odaklanamadım hiç. Hayatımda bir oyunu bitsin artık diye zoraki oynadım ve bu yüzden hikayeden en ufak bir şey hatırlamıyorum. Kimisi karanlık görünmesini dert ediyor ama bence çok sıkıntı değildi. Tabii ki renkli olmasını tercih ederdim ama kötü de değildi bence. Kısacası mekanikler bence berbat denecek derecede kötü, bana hiç hitap etmedi. Bu yüzden en sevmediğim GTA oyunudur.

@UnitQuuin benim sistemde internetten baktığım kadarıyla 30 FPS civarı veriyordu. Oyunu aldım şu an orta ayarlarda 45-60 arası oynuyorum. Ne olacağı belli olmuyor alın deneyin. Olmazsa iade edersiniz.

Ya niye vazgeçiyorsun alsana.
Korsan denedim yükleyemedim şimdi satın aldım beğenmezsem iade

Hacılar alınmaz 2009 PC'den oynadım 3 yıl önce 50 kat akıcıydı iade edeceğim ve hayatımdan çalınan bir 2 saat var her şey için teşekkürler. Fakat bir gün ekran kartlı sistem dizersem oynamak nasip olur inşallah.

Son düzenleme:
Korsan denedim yükleyemedim şimdi satın aldım beğenmezsem iade

Hacılar alınmaz 2009 PC'den oynadım 3 yıl önce 50 kat akıcıydı iade edeceğim ve hayatımdan çalınan bir 2 saat var her şey için teşekkürler. Fakat bir gün ekran kartlı sistem dizersem oynamak nasip olur inşallah.
Tamam kanka sen alma Rockstar indirimlerden sonra kuru güncelleyince hiç alamayacaksın zaten.

Hocam oyun o kadar kötü değil i5 4. nesil GTX 750Ti ile oyunu +50-60 FPS üstü oynayan test videoları var YouTube'dan bakabilirsiniz. Kaldı ki 32 TL şu an arkadaşın dediği gibi kur güncellemesi gelirse bu fiyata bulunmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Final bölümünün helikoptere binmek için SPACE spamladığımız sahnede crash veriyor ve LJ'ın ilk gözüktüğü sahnede crash veriyor. Fakat ikisi de V-sync açılarak çözülüyor. Oyun hikaye olarak en gerçekçi ve en doyurucu oyundur bana göre GTA serisinde. Optimizasyon sıkıntılı ve atmosfer bir tık daraltıcı ama kesinlikle oynanır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı