Hocam şu zamana kadar kaç tane sürücü kurdum bilmiyorum, 30'dan fazla DDU ile kaldırıp sürücü kurmuşumdur. Hocam laptop dayımda idi ben ilk aldığım hafta hiç sıkıntı yoktu, GTA 4 açıyordu mavi ekran vermiyordu, sonra format mı attım ne yaptım bilmiyorum, sonrasında mavi ekran olayı çıktı bu mavi ekranı da güç planını yüksek performans moduna alınca sürekli, hep döngü halinde pc açılıyorken windows logosundan sonra mavi ekrana düşüyordu kaçışı vardı güvenli modda başlatıp sistemi dengeli moda almaktı, ben de o zamanlar bilmiyodum :/ ve o zaman çok, baya bi format attım, her mavi ekran verdiğin de format atıyordum anca böyle açabiliyordum, yani hocam en az 50 kere format atmış olabilirim belki de daha az, yani fazla formattan ekran kartı bozulabilir mi acaba?
Hocam bir de şöyle bir OCCT ile SS'im var, yazan ekran kartı sürücülerini teker teker kurdum, hepsin de aynı olay, yarı oyunları açıyor yarısını açmıyor, örnek ; ETS 2, CSGO, The Forest, Assetto corsa, PC building simulator oyunları açıyor, fakat: Portal 2 , L4D2, GTA 4, Mafia 2 gibi oyunları açmıyor, neden bilmiyorum, Radeon 6600M and 6700M series sürücü ile saydığım oyunların hiç biri açılmıyor, SS'te yazan sürücüler ile açılıyor yarısı.
Eki Görüntüle 1680226